Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért ennyire belterjes a...

Miért ennyire belterjes a magyar "liberális" médiavilág, hogy egymást nyalják falják és sehol semmi új, cserébe még dupli- meg triplálódnak ugyanazok a cuccok?

Figyelt kérdés

volt index - 444 - telex

Kezd sok lenni már ezekből. Meg az is, hogy semmi vérfrissítés nincs és egymás között vándorolnak ugyanazok az alakok.

Most a Munk Vera miért nem bírt külföldön megmaradni? Miért kell elhinnem neki azt, hogy szerinte a 444.hu a legjobb, ha 2013 óta egyszer se akart oda menni dolgozni?

ma 13:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

A kis liberális pártok lényegében a Tisza szatelitpárkajént működnek?

Van egy olyan felvetésem, hogy a kis liberális pártok, pl. Momentum, de talán ide sorolható a 2RK is, stb. bőven megelégednek az 1%-os népszerűségi szinttel, mert akkor állami támogatásban részesülnek, ugyanakkor a másik céljuk az, hogy hatalmon tartsák Magyar Pétert....

Most a fideszesek visítanak úgy, mint 2010-ben a libsik?

Ugyanúgy diktatúrától rettegnek és féltik a demokráciát meg a jogállamot. Ugyanaz a folyamat zajlik le velük, mint 2010-ben a bukott liberális elittel?

Valójában a progresszív, modern liberális emberek is ugyanolyan eurocentrikusak és soviniszták, mint a jobboldaliak?

Láthatóan a Telex is közölt morálisan eléggé megkérdőjelezhető cikkeket, melyek azt sugallják, hogy a fehér, kerek szemű ember sz@rta ki a spanyol viaszt mindenben. Abból is a germán, svéd, szőke. Mindezt úgy, hogy normálisan utána sem járt, csak leközölt egy...

Ez valami paródia, hogy most a fideszesek, mi hazánkosok a demokrácia miatt visítanak?

Az M1-nél bocsánatot kértek a 16 éves hazudozásért, Szakács Pistit elvitték a rendőrök, mert terrorcselekménnyel fenyegetett. Erre megy a sivalkodás a roncsellenzékiek részéről, hogy demokrácia vége meg diktatúra. És ezt azok mondják, akik 16 éven át páros lábbal...

A progresszív liberálisok egy része miért lovagol olyan kérdéseken, hogy miért nem lehet transznemű katona vagy szerzetes vagy hasonló?

Szerintem marhára túl van spilázva a kérdés. Mutasson nekem valaki egyetlen transzneműt, akinek az a szíve vágya, hogy a honvédségnél szolgáljon vagy akár buddhista, akár keresztény szerzetesi csuhát öltsön. Persze egy-egy kivétel mindig akad, de én sem veszem...

A liberálisok szemszögéből Magyar Péter férfias?

Őszintén szólva, Magyar Péter vitáit nézve, nem az az érzésem, hogy ő egy Ice Cube féle nagyszájú, vagány csávó. Nekem ő inkább egy kicsit femininnek tűnik. Olyan, mint egy sértett nő, aki hisztizik, mert megbántotta a pasija.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!