Szerintetek külföldön eltudok helyeszkedni a menendzser szakmában?
Figyelt kérdés
Angol nyelvtudás,egyetem van2012. márc. 1. 22:08
1/17 anonim válasza:
Csak így, önmagában, hogy menedzser? Ez így semmit sem jelent. Mit menedzselnél? Valamilyen területen azért jártas vagy, nem? Általános, mindenre jó menedzser nincs. Ipar? Mezőgazdaság? Pénzügyek, vagy mi?
2/17 anonim válasza:
Abból ítélve hogy itt érdeklődsz, biztosan nem.
3/17 anonim válasza:
Én voltam az első válaszoló, de belátom, hogy a második válaszoló jobb választ adott és rámutatott a lényegre!
4/17 A kérdező kommentje:
Gazdálkodás és üzletviteli menendzser
2012. márc. 1. 22:25
5/17 anonim válasza:
Az hogy menedzser nem egy szakma. Nagyon nem mindegy hogy valaki egy 2 csillagos hotel éjszakai műszakának a menedzsere, vagy egy 200 milliós építési beruházásé.
6/17 A kérdező kommentje:
Szerintem azért jött létre ez az oldal h fellehet tenni kérdéseket!
2012. márc. 1. 22:26
7/17 anonim válasza:
Külföldi tapasztalat nélkül biztos hogy nem.
8/17 anonim válasza:
Na jó, de azért a külföld az lehet Németország, Albánia, India vagy Szváziföld is... és ezeken kívül még bármi.
9/17 anonim válasza:
Biztos hogy van egyetemet? HelyeSZkedni? Amúgy nem hiszem. De próba - szerencse. Barátnőm mosogatni ment ki, és egy nagy cég számviteli osztályának a főnöke lett :)
10/17 anonim válasza:
én programozóként dolgozom Angliában, tehát van esély szakmában elhelyezkedni, de azt ne várd, hogy amint kimész, rögtön menedzser leszel. Ahhoz legalább 5-6 évig kell keményen dolgoznod, mire felküzdöd magad. A pénzügyben meg amúgy sem könnyű elhelyezkedni a válság óta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!