Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lyoness? Érdemes belépni?

Lyoness? Érdemes belépni?

Figyelt kérdés
És hogyan kell új embereket ajánlani? - erről pl. nem találok infót a honlapon.
2009. aug. 31. 14:38
 1/7 anonim ***** válasza:
54%

nekem nagyon nem jön be az ilyen "hozd a barátaidat is" marketing. elhajtanám a p*ába azt az ismerőst aki bármi üzleti ajánlattal jön. nekem se lenne gyomrom csinálni, hogy hát gazdagosjunk meg egymásból, én ajánllak, te ajánlod a Józsit, ő is hoz pár tagot, aztán stb., stb.

amúgy jó kezdeményezés a Lyoness, de nálam ez kizáró ok.

ez csak az én véleményem, nem biztos hogy igazam van.

:)

2009. aug. 31. 14:44
 2/7 anonim válasza:
46%

Szerintem érdemes ha van kedved meg türelmed csinálni. Én is tag vagyok, de eddig még sehol nem kaptam elő a Lyoness kártyámat, pedig viszonylag sok és ismert helyen vannak. (Sciennetnél is tag vagyok, de ott kevesebb a termékpartner, főleg ott ahol én lakom.)

Asszem amúgy úgy ajánlhatsz másokat, hogy amikor regisztrálsz küldenek postán egy mappát amiben vannak ilyen kitöltendő űrlapok ha valaki tag akarna lenni a Te neved alatt.

2009. aug. 31. 14:49
 3/7 anonim ***** válasza:
48%

Egy nagy sz@r!

Minden vásárlásod után kemény 1 %-ot térít vissza, de csak akkor kapod meg a pénzt, ha eléred a 2600 Ft-ot (ehhez ugye el kellett költened 260 ezret). Egy csomó helyen nem fogadják el a kártyát, hanem előre meg kell venned vásárlási utlványt, amivel aztán majd fizethetsz az adott üzletben (ilyen pl az Office Depot, a Müller).

Az alád beregisztráltak vásárlásaiból 0,5 %-ot, és az azok alá beregisztráltak vásárlásaiból is 0,5 %-ot kapsz vissza.

Hát ennek fényében, ha elköltesz évi kb. 1 milliót és beszervezel magad alá kb. 200 embert és azok is beszerveznek maguk alá még ennyit, akkor megéri.

Egyéb esetben nem érdemes ezzel foglalkozni szerintem!

De majd jön biztos agymosott Lyoness-es, aki majd megvilágítja a dolgot más szögből is :-))))

2009. aug. 31. 14:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Kösz, nekem elég volt ez a három vélemény. :)
2009. aug. 31. 15:18
 5/7 anonim válasza:

Szerintem ebbe olvass bele, elég reális a dolog:

[link]

2009. aug. 31. 23:05
 6/7 anonim válasza:
Az már régen rossz ha mások véleményére adsz és nem te sajat magad gyozodsz meg egy aktualis szolgaltatas elonyei/hatranyairol :) masok vagyunk mindenkinek mas a velemenye mindenkinek mas miatt eri meg barmi is :) ez meg az en velemenyem ;)
2016. dec. 5. 16:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha szereted egy Ponzi-sémába lapátolni a pénzedet és veszteséget termelni, akkor érdemes belépni. Pontosan az ilyen balekokra vadásznak.

MLM = Pénzedet el-MLM!!!

2018. okt. 24. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!