Ki hallott már a hullamosó "szakmáról"?
Igazából nem is tudom, hogy ez konkrét szakma e. Milyen végzettség kell hozzá? Kb mennyit keres? (úgy hallottam 1 millió fölött havonta, de nem biztos)
Nem tudom, hogy rá szánnám e magam, akár csak rövid időre is, ezért érdeklődöm.
Értelmes válaszokat várok. Köszi :)

Az amire gondolsz, egy OKJ-s képzés.
1 éves.
A Boncolásért felelős orvos csicskása a "hullamosó"
Hát, egész jól el lehet vele helyezkedni.
Pesten 150-es kezdőfizu nettóba. Nem rossz.
De azért messze nem 1 milla... :) Politikusok sem keresnek legálisan 1 millát..
Orvos is 150 körül kapja a kezdőfizut...
Mit gondolsz, egy sebész kap majdnem 170-et kezdésnek, te meg az 1 éves OKJ-ddal kapsz 1 millát? Nemár... Szálj le a földre. Ez magyarország.

Sokat.
De nem kapsz ott sem 1 millát. 1 millát csak a VIP emberek kapnak. Por nép nem kaphat 1 millás fizut.
Ott 250-300 at adnak végzettséghez nem kötött betanított melókért átlagban. Mivel akörül van a minimál bér.
Szakmával már változóbb a fizetés.
Ez kényelmetlenebb szakma, ha jó helyen kifogsz egy jó lehetőséget, akkor egész jó fizetést kahatsz érte. Mondjuk Bécsben, vagy másik nagyvárosban. De szerintem fél millió felett nem kell számolni.
Elég kiegyensúlyozott a piac.
Ha valamilyen pozíciót könnyű betölteni és sokat fizet, telítődik, így kevesebbet fizetnek.
Ha meg nehéz lenne bejutni, nem jutnál be sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!