Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ki hallott már a hullamosó...

Ki hallott már a hullamosó "szakmáról"?

Figyelt kérdés

Igazából nem is tudom, hogy ez konkrét szakma e. Milyen végzettség kell hozzá? Kb mennyit keres? (úgy hallottam 1 millió fölött havonta, de nem biztos)

Nem tudom, hogy rá szánnám e magam, akár csak rövid időre is, ezért érdeklődöm.

Értelmes válaszokat várok. Köszi :)

2013. aug. 11. 11:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolod komolyan, hogy ezért valaki 1m-t fizet?!?
2013. aug. 11. 11:23
 2/7 A kérdező kommentje:
De komolyan gondolom, már nem egy helyen olvastam, hallottam róla.
2013. aug. 11. 11:27
 3/7 Linkoln ***** válasza:
100%

Az amire gondolsz, egy OKJ-s képzés.

1 éves.

A Boncolásért felelős orvos csicskása a "hullamosó"

Hát, egész jól el lehet vele helyezkedni.

Pesten 150-es kezdőfizu nettóba. Nem rossz.

De azért messze nem 1 milla... :) Politikusok sem keresnek legálisan 1 millát..

Orvos is 150 körül kapja a kezdőfizut...

Mit gondolsz, egy sebész kap majdnem 170-et kezdésnek, te meg az 1 éves OKJ-ddal kapsz 1 millát? Nemár... Szálj le a földre. Ez magyarország.

2013. aug. 11. 11:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Elnézést, de azt nem írtam oda, hogy én Ausztriáról beszélek és csak az ottani fizetésről hallottam, bár nem tudom, hogy ez mennyit változtat.
2013. aug. 11. 11:35
 5/7 Linkoln ***** válasza:
100%

Sokat.

De nem kapsz ott sem 1 millát. 1 millát csak a VIP emberek kapnak. Por nép nem kaphat 1 millás fizut.

Ott 250-300 at adnak végzettséghez nem kötött betanított melókért átlagban. Mivel akörül van a minimál bér.

Szakmával már változóbb a fizetés.

Ez kényelmetlenebb szakma, ha jó helyen kifogsz egy jó lehetőséget, akkor egész jó fizetést kahatsz érte. Mondjuk Bécsben, vagy másik nagyvárosban. De szerintem fél millió felett nem kell számolni.

Elég kiegyensúlyozott a piac.

Ha valamilyen pozíciót könnyű betölteni és sokat fizet, telítődik, így kevesebbet fizetnek.

Ha meg nehéz lenne bejutni, nem jutnál be sajnos.

2013. aug. 11. 11:42
 6/7 anonim ***** válasza:
26%
Istenem
2013. aug. 11. 21:42
 7/7 szamagi válasza:
Én ismerősöm által tudom hogy osztrákba nem kérnek sok helyen ezért papírt és elég szépen megfizetik mivel nem egy nagyon "keresett" szakma. Az hogy mennyit keres attól is függ melyik városban helyezkedsz el hány órában és stb de az 1800eurótól-2000-2500 és fölötti lévő fizura is volt már példa. (ismerősöm párja konkrétan ebben dolgozik kint) remélem tudtam evvel segíteni. További szép napot :)
2021. jan. 14. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!