Hogyan kell kiszámitani? Sürgős!
Figyelt kérdés
Az üzlet vezetője arra kéri Önt, számítsa ki egy adag menü fogyasztói árát, ha a menü
nyersanyagértéke 468 Ft. Az üzletben alkalmazott átlagos árrésszintmutató 52%.
(Áfa 27%.)
A Ft-adatokat egész számra, a százalékos mutatókat egy tizedesjegyre kerekítse! A fogyasztói
árat az 5 Ft-ra kerekítés szabálya szerint kerekítse!
A számításokat a következő lépésekben végezze!
Af % (elábé %) =
Nettó eladási ár =
Eladási áfa =
Fogyasztói ár =
Árrés =
Haszonkulcs =
2014. máj. 12. 17:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!