Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy működik a szabadság?

Hogy működik a szabadság?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most fogok kezdeni az első rendes munkahelyemen (heti 40 órás munka). Fogalmam sincs, hogy mennyi szabadság jár nekem így, hogy teljesen pályakezdő vagyok. Ezelőtt csak diákmunkáim voltak. 20 nap? Vagy mennyi? Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm :)

2016. máj. 3. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Évi 20 nap, plusz életkor és egyéb dolgok miatt járhat még plusz pár nap. Mivel év közben kezdesz, ennek csak az időarányos része jár.
2016. máj. 3. 21:05
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Mondjuk tök jó lenne tudni hány éves vagy, 25 év alatt évi 20 nap jár, többiről megkérdezed a főnököd, hogy maúgy hogy szokták a szabikat kiadni, nálunk meg lehet előre bezsélni 1-2 hétten, hogy XY napra szabit vennék ki és ennyi.
2016. máj. 3. 22:39
 3/4 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok. 3 hónapos próbaidővel vettek fel. Elmehetek - e szabira a próbaidő alatt?
2016. máj. 4. 15:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Elmehetsz, ha elengednek.
2016. máj. 4. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!