Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki segítene? Felmondásról...

Valaki segítene? Felmondásról lenne szó.

Figyelt kérdés
atározott idejű szerződést szeretnék felmondani ami 2016. 07. 01-től 2017. 06.30-ig lenne érvényes. A régi szerződésem még nem járt le, de a meghosszabbítást már aláírtam, azonban arról nem kaptam másolatot még azóta sem. Azt olvastam, hogy felmondhatok olyan indokkal, ami nem teszi lehetővé azt, hogy tovább dolgozzak az intézményben.Vidékre fogok visszaköltözni ezért nem tudom már tovább a jelenlegi munkahelyen dolgozni. Valakinek van esetlegesen felmondás mintája Vagy milyen jogi következményei lehetnek egy felmondásnak? Ha az indok nem valódi származhat belőle bármi bajom?
2016. jún. 26. 19:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Próbaidő van a szerződésben?
2016. jún. 26. 20:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Nincsen. Valódi ok az lenne, hogy másik munkát találtam kedvező feltételekkel.
2016. jún. 26. 21:24
 3/3 anonim ***** válasza:
30 nap a felmondási idő, aztán szabad vagy. Nem kell indokolnod. (Származhat, ha nem dolgozod le a 30-at.)Kiadják valószínűleg a szabadságaidat, amennyiben még van. Azalatt dolgozhatsz már a másik cégnél.
2016. jún. 26. 21:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!