Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egerben illetve környékén...

Egerben illetve környékén diákmunka?

Figyelt kérdés
15 éves kortól is végezhető diákmunka érdekelne

#egér #nyári munka #diákmunka. Eger
2016. jún. 28. 18:18
 1/3 anonim válasza:

Szia!Úgy tudom 16 éves kor alatt nem végezhető diákmunka(legálisan)!

16 évesen is csak 4 óra szülői beleegyezéssel!

Én 17 vagyok,de sehol sem találok munkát magamnak,mivel javarészt 18 év felettieket alkalmaznak mindenhol.

Hidd el én is elmennék már dolgozni,de sehol sem találok normális munkát!

2016. jún. 29. 19:09
 2/3 A kérdező kommentje:

15 éves kortól is végezhető nyári munka (szülői engedéllyel) azt nem tudom, hogy hány óra..

Én rengeteg olyan munkát találtam ahol az elvárás a betöltött 16. életév, ha gondolod azokat linkelhetem itt.

2016. jún. 29. 20:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Meggyszedés, kukorica címerezés szokott lenni ennyi időseknek... Mindkettő rabszolgamunka, meggyszedés sokszor mennyiségre megy nem órabérre... Ha van mit enned, akkor inkább még élvezd a nyarat, és hogy fiatal vagy, jövőre esetleg már több lehetőség közül válogathatsz ;) 22/L
2016. júl. 14. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!