Diákként van rá esély, hogy tudjak lakáshitelt felvenni?
Van 2 millió forint önrészem, és egy 6-7 milliós garzonban gondolkodom, úgy hogy a törlesztőrészlet ne legyen nagyobb, mint 40 ezer/hó. Kb ennyi most amiért már bérelni is lehet, és hát muszáj, mert lakni kell valahol, nem csak most, de ha végeztem a szakkal, akkor bizony Borsodba nem szeretnék visszamenni, mert nem sok lehetőség van arrafelé.
Bevételem diákmunkákból van, havi 80 nettó, nyáron 160 nettó.
hát első válaszoló, ha árfolyamkockázatba buktatok bele, akkor az tényleg szívás, ha viszont a magas kamatba, akkor adósságrendező hiteleket néznék
akkor mit csináljak? Mert az, hogy fizetek 40 ezret hogy lakhassak, plusz még félre is tegyek nem igazán kifizetődő.
Diákmunkára nem adnak semmilyen hitelt a bankok.
Átérzem a problémádat, de sajnos ez nem így működik. Nem tudom mit dolgozol, de ha egy helyen dolgozol folyamatosan, és már ott vagy egy ideje, én bepróbálkoznék ott, hátha a cég ad neked 4-5 millió forint hitelt, és akkor a havi fizetésedből levonnak egy összeget törlesztés gyanánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!