Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Felszolgáló vagy pincér...

Felszolgáló vagy pincér munkabeosztása általában milyen egy étteremben? A többi lent

Figyelt kérdés
Az etterem forgalmas helyen van 7:30tol 23:30 ig van nyitva. Ilyen esetekbe milyen szokott lenni altalaban a munkabeosztas? Kosxi

2017. ápr. 26. 23:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A főnöktől függ, miként dolgoztatja a dolgozóit.

Ha spórol, nyitástól zárásig lehet melózni.

2017. ápr. 26. 23:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy ilyen helyen 2 műszak van, egy reggelre megy, a másik délután. Van olyan hogy vendéglátásban 16 óráznak -én is dolgoztam már így-, de az egyik legrosszabb megoldás. Ha valaki hosszú távra akar alkalmazottakat az nem dolgoztat 16 órát.
2017. ápr. 27. 01:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
Reggel 8tol este 21:00 vagy 22:00 ig . Itt dolgozok tobb mint egy eve. Hetvegi/unnepnap/tulorara/borravalo plusz penz nincs csak az alap oraber. Sok sz-reletu itt eli ki magat vendegkent mert otthon nem ugathatnak igy itt szemetkednek velem. De akadnak kedves es aranyos vendegek is. :) en szeretem csinalni MÉG.
2017. ápr. 27. 15:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!