Amilyen drágák lettek a sütemények, már szinte luxusnak számít a cukrászdába járás, ráadásul meg is lehet unni egy idő után a sütiket. Nekem is van egy kedvencem, de csak egy hónapban egyszer veszek, annyi elég belőle. Pékárut viszont szinte mindenki fogyaszt minden nap. Egy sütemény árából kap egy kiló kenyeret az ember, persze attól is függ, milyen kenyér és milyen sütemény.
Viszont egy-két vajas, sonkás vagy akár üres kiflivel jól lehet lakni, és az olcsóbb is, süteményekkel viszont nem lesz tele a gyomor.
A sütemény már másnap száraz (cukrászdában dolgoztam) és azt kell ráerőltetni a vevőkre kicsit olcsóbban, hogy ne legyen ráfizetés. Be is zárt a Cukrászda, ahol dolgoztam, mert a végén hiába hozott a főnök mindenből csak egy-kettőt, azt se vitték el. Másnap szárazan meg pláne nem.
Viszont egy jó kenyér napokig friss marad, és sok mindent lehet belőle csinálni, sok mindenhez lehet enni.
Prézli, már kicsit szikkadtan bundás kenyér, mákos guba, és egy csomó olyan étel, amibe kenyeret, zsemlét, kiflit szoktak tenni.
Szóval szerintem pékség, és készüljön mindenképpen az igazi retro kifli, mert látom, hogy az emberek szó szerint szatyorszámra viszik, annyira finom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!