Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mire fel vannak akkora mellénn...

Mire fel vannak akkora mellénnyel egyesek itt a Vállalkozás témában?

Figyelt kérdés
Mindenki volt kezdő, mégis egy csomó kérdésnél látom, hogy gyerekként kezelik, "nem itt a Gyakorin kérdeznéd" meg "húzz vissza anyucihoz"-stílusban válaszolgatnak tök normális, érdeklődő kérdésekre. Normálisak ezek az emberek? Ahelyett, hogy segítenének, elveszik a kedvét a kezdőknek.
ma 16:18
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Sokszor azért látom ezt mert koncepció nélkül akarnak vállalkozni.

Aztán itt kérdezik mi lenne a jó?

Meg is értem az ilyet, tényleg jobb ha kötvénybe teszi a pénzét

ma 17:49
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Ez a vállalkozósdi egy rettenetesen túlértékelt tevékenység, pláne itt a Balkánon... ;)
ma 18:01
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

"tök normális kérdések"

Az nem normális kérdés, hogy ide jön egy jött-ment és elkezd mint valami holdkóros álmodozni hülyeségekről.

Ezeknek az embereknek reality check kell. Az a legjobb segítség nekik, különben sose fognak felébredni az apuci-anyuci picike fiacskája állapotból.

Azzal, hogy tápolod bennük a lelket csak ártasz nekik. Persze ha az a célod, és szereted mások szenvedését, az is egy lehetőség, mondod neki, hogy mennyire okos, meg jo ötlet... azt bele pakolja az összes pénzét, házást, hitelt vesz fel stb. aztán csőd meg megy az utcára. Ha azt akarod úgy is válaszolhatsz nekik...

ma 18:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Azért jó, hogy a Tesco meg Spar tulajdonosai nem a Gyakoriról kérdezték meg, mik legyenek az első lépéseik. Gondoljátok el, hol tartanának most. Meg a "miért pont tőled vásárolnának" kommenteket is szeretem, még jó, hogy a Lidl-től nem jártak itt, egyből kivonulnának. 😊
ma 20:07
 5/6 anonim ***** válasza:
A Tesco épp menekül innen és drasztikus leépítéseket szervez, a Spar meg éppen felkészül rá, vagy kiszervezi magát teljesen...
ma 20:12
 6/6 anonim ***** válasza:
#4 Ozt hogy vonulna ki ha az első lépésről kérdez tesó?
ma 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Kódolós-elemzös vállalkozásnak van értelme?

Sziasztok! Hobbi adatelemzö vagyok. Elemzö kódokat írok és amolyan riportokat készítek (Excel (és VBA), python, de hamarosan belevágnék a power bi-ba és a Tableau-ba is). Igazából olyan témákban, amik érdekelnek: sport (játékosok, meccsek, saját mért adatok, pl...

Vállalkozás,ügyfélszerzés,hogy?

Pl Joska villanyszerelo, hogy tud munkat szerezni maganak,hogy,ha elekarna kezdeni vallalkozni?

Egy kezdő vállalkozónak az 1. naptól kezdve kell adót fizetnie, de nem lenne jobb, ha pl. 1 év türelmi időt kapnának az induló vállalkozások?

1 év alatt azért kiderülne, hogy működőképes-e az ötlet, vagy csődbe megy a vállalkozás, viszont nagy könnyebbség lenne, ha az amúgy is meglévő kiadásokon felül nem kellene még adót is fizetnie a vállalkozónak az 1. évben. Főleg, ha még azt a kis bevételét is...

Van még jövő a weboldal készítésben vagy túl telített a piac?

Kisvállalkozoknak szeretnék készíteni egyedi weboldalakat melyeket ai segítséggel csinálok. A piacon jelenleg brutális árak vannak szerintem , én 50-90ezer Ft között gondoltam készíteni egy weboldalt amiben az extrák is benne vannak. Illetve az első 10 vevőnek 50%...

Megéri klímás vállalkozást indítani? 🤔

Lehet egyedül csinálni? Inkább telepítés, vagy javitas/karbantartás?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!