Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Kötelező házipénztárt vezetni?

Kötelező házipénztárt vezetni?

Figyelt kérdés
Kft. indítottam. Két könyvelővel is beszéltem. Az egyik azt mondta nem kell, a másik azt mondta kell, de elég egy excell tábla, én meg azt olvastam a neten hogy kötelező és nem elég az excell, szigorú számadású sorszámozott kell.

2014. máj. 11. 10:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Válassz egy saját könyvelőt, és azzal konzultáld meg. Házipénztárt kell vezetni, de ennek többfajtája van, és ehhez kell egy pénzkezelési szabályzat is! Ez az alfája és omegája. Nálam erről az új ügyfél - és jópár más dologról automatikusan tájékoztatást kap - továbbá, bizonyos tevékenységeknél ez máshogy és máshogy menedzselhető. És ez csak a jéghegy csúcsa, mármint a házipénztár. De ez egy olyan visszatérő téma, amire én általában többször felhívom ügyfelek figyelmét, írásos körbeküldött tájékoztatókkal! Célszerű olyan könyvelőt keresned, aki legalább időnként küldd hírlevél szerű dolgokat.
2014. máj. 11. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!