Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan futtassam fel az...

Hogyan futtassam fel az éttermemet?

Figyelt kérdés

Van egy Éttermem, ami elég amatőr. Igazából a kocsma része megy a dolognak, mert Velencén van a főút mellett és csak a törzsvendégek látogatják.

Szeretném felfuttatni az éttermet, és háttérbe szorítani a kocsmás részét. a konyhánk inkább gyors kaják előállítására jó.

Szerintetek mit találjak ki, ami tetszhet az embereknek?



2017. ápr. 8. 19:15
 1/7 A kérdező kommentje:
Valójában az apámé, csak segíteni szeretnék.
2017. ápr. 8. 19:16
 2/7 anonim ***** válasza:
41%
új szendvics valami ínyecséget saláták édességek koktél célozz meg egy réteget akiket látni szeretnél az étteremben és szervezz programot amivel odacsalod az embereket
2017. ápr. 8. 19:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
60%
Új arcok a gasztronómiai élvezet miatt nem mennek el klimókba . Az megy bejáratott helyen hogy vegyesen étel ital nyugiban fogyasztva . Esetleg jobb hamburger amit ti gyúrtok baromfiból és marhából profi fűszerek és jó mustár . Esetleg lakodalmas sütik készítése amik nem kényesek .
2017. ápr. 8. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
28%
Előző vagyok , a korosztályokat nem tudom milyen arányban vannak jelen és mire van igény . Ezt lehetne egy kitett postaládikára kiírni hogy javaslatot ötletet étlapot írjanak . Aztán szelektáljátok . Komoly szegletes vastag pizza olíva olajjal többféle szósszal az alig kapható .
2017. ápr. 8. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim válasza:
100%

Szia !


Javaslom neked az archie.co nevű appot, amit Instagramon keresztül tudsz használni.

Itt hashtageket és helyszíneket adhatsz meg, amit robotmód kedvel.

Legjobb, ha FB-n és Instán hirdetsz. Csinálj szép, igényes és esztétikus képeket! Kajáról, hangulatról...

2017. ápr. 8. 22:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
81%

Kétféle irányt tudok elképzelni:


1. Minőségi street food. Full házi burger 230-250g hússal, saját szósszal, valami izgalmasabb körettel. Kistermelőtől beszerzett prémium grillkolbászokkal hot dog. Pár Tex-Mex cucc, burritók, quesadillák.


2. Cseh kocsmakajás vonal. Gyorsan összeüthető, finom egytálételek. Itt aztán sok minden lehet grill húsoktól pirogon át disznótoros dolgokig, viszont ebben az esetben inkább a kis adag - alacsony ár politikát választanám.


Egyikkel sem tudod felszámolni a kocsma részt, de ha se komoly tudás, se komoly konyhatechnológia nem áll rendelkezésre, akkor nyilván nem lehet hirtelen francia-ázsiai fúziós étteremre váltani, ahol csak label rouge minősítésű alapanyagokkal dolgoztok.

2017. ápr. 9. 09:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

En is az online marketinget javasolnam insta, facebook facetime...

De tolnam a hagyomanyos vonalat is pl feladnek hirdetest a helyi ujsagban azzal hogy ha a kivagott cikket elviszeg egy hambit vagy barmit ingyen kapsz ez eloszor minuszos de ha jo visszamennek kajalni meg csinalnek kombokat zsiroskenyer froccsel pl ugy hogy a zsiroskenyer kb inhyeb lenne ( pl kisfroccs folyoborbol 100 ft kisfroccs+zsiroskenyer 130ft) na de egy froccs nem lenne eleg a zsiros sos paprikad kenyerhez meginna a masidikat harmadikat is ra! Mar eladtal 3 froccsot

2017. ápr. 17. 22:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!