Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Egyes vendéglátóipari egységek...

Egyes vendéglátóipari egységek milyen árréssel/haszonkulccsal tudnak üzemelni?

Figyelt kérdés

Gondolom függ várostól és egyéb tényezőktől is, de arra lennék kíváncsi hogy egy adott városban (Budapest/Siófok/Sümeg, bármi), adott vendéglátóipari egység (esti szórakozóhely, étterem, kifőzde, gyorsétterem, stb), adott árakon (2000 Ft főétel, 990 Ft menü, stb) a felszolgált tételek bevételéből hány %-ot képes profitként realizálni (alapanyag és munkaköltség után).

Köszönöm előre is a segítségetek ha tudtok ehhez kapcsolódóan valami információt!



2018. okt. 18. 23:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Meg a rezsitől, a személyzet nagyságától, és attól mekkora tételben vesz árut.

Ha egy leves 200 Ft, és adom 500 ft, akkor abból lejön az áfa, 200 ft előálítási költség, majd a kettő különbözetét, osztod kettővel az hasznod.

Erről oldalakat lehet írni, gépamortizáció, tisztíszetek stb, is bele kell számolni. Fűtést. Szóval kb van 20 ismeretlen. Így nehéz mondani bármit.

2018. okt. 19. 06:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Tisztítószerek
2018. okt. 19. 06:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!