Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy elvegyen? A párom már volt házas es gyerek is van, szóba hoztam neki hogy szeretnék házasságban élni mert nekem nem volt esküvőm ez lesz az első,
Hát....a cél érdekében mindent bevetett. 😀Lehet a pasas időközben rájött a valóságra és ezért fújt visszavonulót. Ki tudja? 🤷♀️
"Volt anyuci minden héten telefonalgat, a gyerek itt van, és csak egy szaros két fős kis valamit akartam, nem nagy esküvőt, bezzeg exanyucinak minden járt"
Te biztos, hogy felnőtt ember vagy? A megfogalmazásból szinte látom magam előtt a toporzékoló kétévest, aki bömböl, hogy a másik nagyobb nyalókát kapott a vásárban 😳
Amúgy valóban HATALMAS sokk és meglepetés, hogy egy elvált apa heti szinten foglalkozik a gyerekével és emiatt tartja a kapcsolatot a gyerek anyjával...
#58:"igert fut fat"
"most pedig a kepedbe vagja, hogy megsem kellesz"
"szemet volt amiert hazudott neked"
ezeket senki sem írta seholse. a kérdező sem, a válaszaiban sem volt ez benne. a saját képzelgeseidből vonsz le következtetést. ezt hívják úgy, hogy hazugság. a többit rádbízom.
Mathus, nem kepzelgek hanem tudok olvasni. A kerdezo azt irta az elejen, hogy a parja szerint nem a papir tartja ossze az embert, aztan a 42. valaszaban ezt :
“Eddig nagyon elfogadó és kedves voltam mindenkivel, és a párom ígért nekem esküvőt és gyereket, hogy nekem is lesz saját családom”
En ebbol azt vonom le, a pasi megigerte hogy elveszi es lesz kozos gyerekuk.
Elsiklottal felette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!