Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Mi lenne a helyes?

Mi lenne a helyes?

Figyelt kérdés
A kutyám imádja a többi kutyát. Ha lehetne csak játszana velük. Tavaly voltam egy falunapon, ahol találkoztam pár kutyás emberrel és a kutyám imádott velük játszani. Nagyon boldogan és kifáradtan jöttünk haza. Idén is szeretnék elmenni viszont megnéztem az időjárás jelentést és amikor én menni szeretnék, pont akkor lesz, átlag 33-36 fok. A kutyámat pedig nem szeretném kitenni ilyen melegnek. Viszont szeretném látni, hogy megint olyan boldogan játszik, azzal a kb 5-8 kutyával. Sajnos nálunk nincsen kutyafuttató, így az átlag sétákon csak 1-2 kutyával ha találkozik.

2024. aug. 17. 14:15
 1/3 anonim válasza:
60%
Szerintem az a legjobb megoldás ha egy tó mellé mentek, és akkor ott tudnak futkározni a parton de ha melegük van bemennek úszni. Az erdőkben még ilyenkor is kocsit hűvösebb a levegő az is lehet jó
2024. aug. 17. 14:27
 2/3 A kérdező kommentje:
A kutyám csak addig megy be a vízbe, ameddig éri a lába. Úszni nem szokott.
2024. aug. 17. 19:23
 3/3 Senior Séf ***** válasza:
Ellentétben az enyémmel. Még a csónakból is beugrik a Duna közepébe, ha nem szólok rá.
2024. aug. 18. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Helyes döntés ?

Volt egy négy eves kutyam,aki szokott,nemet vizsla,csirkezett,az utcán az emberekre ugrált ilyesztgette a gyyerekeket harapott volna ha nem szólunk rá. Sajnos úgy döntöttünk oda adjuk egy civil szervezetnek ami kivitte Ausztriába nos szerintetek mi lesz vele? Zokogok....

Szöges fojtólánc helytelen használatát hova kell jelenteni?

A futtatón futunk állandóan össze a kutyával aki minden kutyát megtámad, szöges fojtólánc van rajta, viszont teljesen rosszul, a szögek nem a nyakába vannak, hanem kifele, hogyha másik kutya támadná, azt sebesítse meg. Lassan félünk arra vinni a kutyánkat.. az ilyet...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!