Pár napja vettem egy szarvasbékát, de nem akar enni. Kell nekik pár nap mire megszokják? Más békáim pl ausztrál levelibékák már aznak zabáltak, de ez a szarvasbéka nem akar, hőfok, páratartalom jó.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szeretnék egy 90x45x90 es terráriumban (inkább viváriumban) tartani leopárd gekkót. DIY 3D-s hátteret készítenék vízeséssel és egy pici tóval lent. És inkább "dzsungel" növények lennének mint kaktuszok. Csak az a helyzet hogy a gekkónak 20-40% közt kell lenni a...
1 napos tojáskeltetőről van szó, ami automatikusan szabályozza a hőfokot, és digitálisan jelzi, a páratartalommal együtt. a problémám az, hogy 38,2 és 38,5 ingadozik a hőmérséklete a kijelző szerint. a kézikönyv azt írja 38 fok az ideális +-1 fok. Én mindenhol azt...
Aquapóniás rendszert épitenék, és arra gondoltam, hogy extra hőforrásként betehetném télre a nyulakat meg a csirkéket. Nem lenne olyan hideg nekik viszont sokkal magasabb lenne a páratartalom, gondolom 90% felett folyamtosan.
Ha le van drótozva a teteje az tökéletes levegőzés de a páratartalom miatt nem előnyös. Valakinek nincsen eladó terkója?
Milyen hőmérséklet legyen a terráriumban, mekkora páratartalom?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!