Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Önkéntes szeretnék lenni....

Önkéntes szeretnék lenni. Többi lent. (? )

Figyelt kérdés

Zalaegerszegen tudtok olyan állatmenhelyet ahol önkéntes lehetnék? Hány éves kortól lehet jelentkezni? Mi pontosan egy önkéntes feladata? Nagyon szeretem az állatokat. :)

15/L

2010. júl. 27. 19:23
 1/3 anonim ***** válasza:

bármi, amit önként vállalsz, sétáltatás, takarítás, simogatás, játék a kutyákkal, etetés stb.

egyszerűen menj oda és kérdezz rá!

p itt: [link]

[link]

[link]

2010. júl. 27. 19:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Próbálj itt érdeklődni:

[link]

2010. júl. 27. 19:51
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. :)
2010. júl. 27. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Önkéntes szeretnék lenni Afrikában, merre induljak el?

Tehát 21 éves vagyok, és szeretnék önkéntes munkát végezni. Felsőfokú angol nyelvvizsgám, érettségim, és ápolónői tanfolyamot végeztem. Ezen kívül egy ECDL vizsgám van, de nem hiszem, h ott névadó lenne.. : ) Szeretnék kimenni, elsősorban Afrika, de ha ott nem...

Autisták mellett önkéntes szeretnék lenni?

Már egy ideje foglalkoztatnak az autisztikus "betegségek". Nagyon érdekesnek találom az ilyen állapotban élő emberek (a szó jó értelmében), és szívesen foglalkoznék velük. Igazából orvosira szeretnék menni, szóval nem ilyen irányban szeretnék tovább tanulni,...

Szeretnék önkéntes lenni egy menhelyen, de nem tudnék rendszeresen járni, csak amikor időm engedi, így is értékelnék-e és a saját kutyám magammal vihetném-e?

Nagyon szeretem a kutyákat, régóta gondolkodom az önkéntességen. Az a baj, hogy leginkább csak hétvégén érnék rá, akkor sem mindig. A másik pedig, hogy egy kicsit sajnálom elvenni az időm a saját kutyámtól. Esetleg ha őt is magammal vihetném, legalább időnként, az jó lenne, meg szokták ezt engedni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!