Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Gyerek homokozóban 2-3centi...

Gyerek homokozóban 2-3centi nagyságú gilisztához hasonló férget találtam ami 80%ban fekete a teste alján rózsaszín volt.Kettőt is.Mi lehet ez?Érdemes kicserélni a homokot?

Figyelt kérdés

2024. máj. 21. 21:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Ki akarod cserélni a homokozó homokját mert találtál benne valamilyen rovart?
2024. máj. 21. 21:58
 2/16 A kérdező kommentje:
Leginkabb az érdekelne hogy mi lehetett az.Veszélyes a gyerekre nézve vagy nem?
2024. máj. 21. 22:00
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
A behatározáshoz képet kellet volna csinalni róla de tudtommal Magyarországon nincsenek veszélyes gilisztaszerűségek
2024. máj. 21. 22:05
 4/16 A kérdező kommentje:
Tehat az hogy 2-3 centi es giliszta szerü akkor az nem lehet parazita ugye?Ez megnyugtato.
2024. máj. 21. 22:16
 5/16 anonim ***** válasza:
32%
egy bogár.
2024. máj. 21. 22:22
 6/16 anonim ***** válasza:
87%

Jatszoteren, bolcsiben, oviban is fog meg homokozni eleteben. Na azok aztan meg le sincsenek fedve altalaban.

Amugy a homokot valoban indokolt neha-neha lecserelni. Pl ha peneszes lesz, bar nalunk 3 ev alatt ilyen meg nem tortent,de utantolteni kellett mar, mert egy ido utan elfogyogat belole a homok. Helyette lesz a cipokben, hazban 🤣

2024. máj. 21. 22:26
 7/16 anonim ***** válasza:
88%

Leírásod alapján nem giliszta, hanem a vaspondró lesz. Guglizz rá, csekkold le!

Teljesen ártalmatlan.

Van egy jellegzetes szaga, csukott szemmel is felismertem, de nem annyira zavaró.

2024. máj. 21. 23:22
 8/16 anonim ***** válasza:
82%
Unatkozó anyukák csoportjából jöttél?
2024. máj. 21. 23:25
 9/16 anonim ***** válasza:
93%
Nem parazita az biztos,de nem kell egy gyereknek steril homokozó és fertőtlenitett udvar sem,hanem találkozik semmilyen kosszal piszokkal akkor 0 lesz az immunrendszere ellenálló képessége! Nézz utánna ez tényleg így van! Persze megértem mert mindenki félti a gyermekét,de a túlzott féltés a széltől naptól többet árt mint használ! Nem akarlak untatni mit csináltunk gyermekkorukban,de te beájulnál tőle!(Csak 1 példa,ha megvágtuk magunkat csak akkor volt orvos ha nem állt el a vérzés,de a haverom megoldotta ezt is,haza ment és összevarta a talpát piros cérnával,semmi baja nem lett!)Mi minden tücsköt bogarat összeszedtünk,amelyik megcsipett legközelebb kerültünk stb stb stb!
2024. máj. 22. 05:27
 10/16 anonim ***** válasza:
60%

A parazita attól parazita, hogy gazdatestben él. A homokozó nem gazdatest...

túl sok filmet néztél, de bioszkönyvet már kevesebbet, mielőtt gyereket vállaltál.

2024. máj. 22. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A Casio 991ex miért nem kapható semmilyen oldalon pinkbe?

Nagyon szeretnék egy ilyen számológépet, de csak ilyen távolkeleti oldalakon lehet kapni, ahonnan nem szállítanak Magyarországra… Kihalt a gyártásuk, vagy mi történt?

JBL GO 2 nem reagál semelyik gombra és a led rajta folyamatosan rózsaszínen világít. Mi lehet a baja?

Nem tudom kikapcsolni sem, ha lemerült a ledtől és felteszem töltőre akkor rögtön bekapcsolódik és ugyanúgy rózsaszínen világít.

Hol lehet ilyen fejhallgatót kapni?

Érdekelne, hogy ilyet már abszolút sehol sem lehet kapni? HyperX Cloud II Pro gaming fejhallgató, Rózsaszín. Ha nem miért hagyták abba a gyártását? A válaszokat előre is köszönöm!

Ugye vannak azok a fülesek amiknek 2 jackdugója van, az egyik rózsaszín a másik zöld. Elmondaná nekem valaki hogy melyik a mikrofon és melyik a fejhallgató része?

Most kaptam, de még sose volt ilyen fejhallgató a kezemben, a dobozán pedig semmit nem írnak arról hogy melyik melyik.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!