Lehet látni az interneten olyan videókat, ahol egy állat -leggyakrabban kutya- megmenti a saját gazdáját. Például a gazdája rosszul lesz, és odaviszi neki a gyógyszerét, vagy látja hogy egy nagy faág lefog szakadni, és megprobálja elcsalogatni onnan! Ezek csak példák a sok videó közül.
Manapság nagyon sok AI videó terjed, nem valószínű, hogy valódiak.
ma 18:04
2/8 anonim válasza:
Igen. Persze nem ösztönösen, hiszen olyan dolgokat nem fog fel egy kutya, hogy mi az a gyógyszer, mire való. De be lehet tanítani őket, hogy figyeljenek bizonyos jelekre, és jelezzenek a gazdának. Pl súlyos diabéteszesek számára vannak olyan kutyák akiket direkt arra képeznek ki, hogy amikor a gazdájuk testszagából érzik hogy nagyon fel- vagy épp túlságosan lemegy a vércukra, akkor jelezzenek neki, aki így tud reagálni még azelőtt, hogy ténylegesen elérnék a rosszullét tünetei.
ma 18:13
3/8 anonim válasza:
Nem
ma 19:11
4/8 anonim válasza:
Képesek. Ahogy a 2-es írta, az ilyen, hogy odaviszi a gyógyszerét, az képzett kutyára utal. Aki nem hiszi, az nézzen utána a segítő kutyák képzésének.
ma 19:22
5/8 anonim válasza:
Képesek. Egyszer anyával a hálószobában a konyházól távol írtunk egy levelet számítógépen, és el feledkeztünk a gázra feltett forró vizes hajcsavarókról. Egyszer csak jón be a macskánk a hálószobába kétségbeesetten nyávogva. Akkor beugrott nekünk a feltett csavaró. Már olvadtak meg a fazékban és tele volt műanyag füsttel az egész nappali és folyosó. Akár ki is gyulladhatott volna a ház vagy jó sok mérgező füstöt szívhattunk volna be, ha nem jelez a macska. Lehet hogy nem a mi életünket akarta megmenti, de végüis azt tette mégis.
ma 19:42
6/8 anonim válasza:
Amit a fentiek írtak az is igaz, de kevésbé komplikált dolgokat ösztönösen is megtesznek állatok. Például sok állatra jellemző, hogy megvédik a saját "csapatukba" tartozókat idegen támadóval szemben. Nem mindegyik csinálja, de van ilyen. Macskával és kutyával is láttam már ilyen videót, még az AI előtt. Mindkét esetben idegen kutya támadt a gyerekre, a saját kutya/macska pedig elkergette azt.
ma 20:38
7/8 anonim válasza:
5 ös vagyok még. Csináltam itthoni kísérletet kutyával, macskával, a mi állatainkkal. Kintiek, de bevittem őket a lalásba. Nem egyszerre mindkettőt, hanem más más alkalommal. Elmentem a nagy szoba másik sarkába , a padlóra feküdtem mozdulatlanul és nem vettem levegőt és vártam mi lesz. A kutya kb 10 másodpercen belül ott termett és megkezdte az " újraélesztést" 😂 attól a lhellettől egy valódi halott is feltámadt volna, a macska kb. 40 másodperc múlva érdeklődött, élek e még.
ma 21:52
8/8 anonim válasza:
Szintén 5 ös
TV-ben láttam olyat, hogy egy marhákat tartó gazda elesett a réten biciklivel, megsérült, nem tudott felállni. A csorda bikája támadóan felé indult, hogy megtiporja. A tehenek védő körbe álltak a gazda köré és nem engedték a bikát a közelébe.
Konkrétan betegségekre gondolok, ha valaki halálos kórban szenved akkor mi értelme van egy csomó erőforrást elpazarolni arra, hogy éljen még 10-15 évet közben meg olyan emberek akik hasznosak lehetnének a társadalom számára a felhasznált erőforrások századát se kapják...
Szóval az van , hogy nem tudtam még elolvasni mert az utobbi időkben nagyon sokat háziztam, és tanultam.Ezért nem tudtam olyan sokat olvasni belöle.
És ezért lenne egy pár kérdésem a művel kapcsolatban.
1.Amikor Török Bálintot akarták megmenteni akkor milyen...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!