Kap-e jövőre bérpótló juttatást az, aki önkéntes munkát vállal állatmenhelyen?

válasza:Hát ez elég szomorú:((( Mindegy, ha máshová nem rendelnek be (mint ahogy tavaly se tették), akkor is elmegyek. Csak az a kibacott bosszantó, hogy teszek valamit, önkéntes munkát végzek, erre még azt a keveset is elveszik... ÁÁÁ.... nemhogy azoktól vennék el a pénzt, akiknek amúgy is túl sok van. Na mindegy, ez már nem ide tartozik.
Köszi a választ.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Október 7-én fogok kezdeni. Azok tapasztalataira lennék kíváncsi, akik dolgoztak/dolgoznak ilyen helyen. Minden érdekel, milyen munkát végeztek, milyenek a munkakörülmények, hogyan viszonyulnak a "kezdőkhöz" (nem dolgoztam még ilyen helyen, állatokkal szeretek...
Mit? És mik a tapasztalatok? Én mostanában azon gondolkodom, hogy egy állatmenhelyre mennék segíteni ezt-azt, amire megkérnek. Közelünkben éppen van egy menhely..Már kértem is tőlük tájékoztatást, és pl. a weboldalukban segíthetnék is:-) (de szívesen megcsinálok...
Van valami minimum, amit ott kell lenni? Vagy nem is lehet önkéntesként ilyen helyeken dolgozni? Hogy működik ez?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!