Átrendeztem az akváriumot, de nem tetszik. 😭 Mikor rendezhetem át újra anélkül, hogy jelentősen negatív hatással lennék annak bilológiájára?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kedvtelésből tartok vízicsigákat, nem szeretném, ha bajuk esne, viszont a növényeknek meg nem ártana a CO2.
Jávai, ohát szeretnék rajta futtatni. Garnéláknak lesz.2000 ft nem túl sok érte?
Eddig két hideg fehér csövem és egy növényes csövem volt, most 3 db osram lumilux 865 lesz. Külső szűrőm van, nem vagyok túltelepítve. A kérdésem lényege, hogy ezzel lehet csökkenteni az algásodást? A fény 0,5W/liter.
Elméletileg. Vagy a növények hasznosítják, amennyi kell nekik, a maradék meg mérgezi a halakat?
Bazalt: www.aquadepo.hu/product_info. Php/bazalt-05-12-mm-szemcsemeret-kg-p-129 Dekoline: www.aquadepo.hu/product_info. Php/aquatic-nature-dekoline-nero-10-kg-p-9935 Elviekben mind a kettő megfelelő aljzatlakó halakhoz is, így gondolom a bazalt sem a sima zúzott. Víz...
Pontosan milyen halak, növények, garnélák, rákok mehetnének bele? Szűrő mekkora legyen, csak mert most tervezek egy új akváriumot a régi kicsi helyett és nincs semmi ötletem bárhogy is agyalok!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!