Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Átrendeztem az akváriumot, de...

Átrendeztem az akváriumot, de nem tetszik. 😭 Mikor rendezhetem át újra anélkül, hogy jelentősen negatív hatással lennék annak bilológiájára?

Figyelt kérdés
Egy két új növényt pakolnék bele de amúgy maradna minden eredeti, csak a helye változna.

2020. máj. 30. 10:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szürőt nagyon nem piszkáltad, vagyis ment, akkor szerintem bármikor.
2020. máj. 30. 10:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Na szuper akkor szét lesz kapva ismét
2020. máj. 30. 14:26
 3/3 Salx Narval ***** válasza:
100%
Minden esetre azért jól gondold meg mit hová szeretnél mert a víz minősége mellett, az okozott stressz sem elhanyagolható ha gyakori, vagy sokáig elhúzódó. Célszerű az ilyen kisebb változtatásokat is megtervezni és nyugodt lassú mozdulatokkal elvégezni, ha ügyes vagy akkor némelyik hal el sem menekül a közelből.
2020. máj. 31. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Az easy carbo-nak van valamilyen negatív hatása a csigákra nézve?

Kedvtelésből tartok vízicsigákat, nem szeretném, ha bajuk esne, viszont a növényeknek meg nem ártana a CO2.

A red moor fának vannak pozitív illetve negativ elönyei?

Jávai, ohát szeretnék rajta futtatni. Garnéláknak lesz.2000 ft nem túl sok érte?

Lesz valamilyen nagyon negatív hatása annak, ha a növényes fénycsövemet kicserélem "sima" 865 fényszínszámú csőre?

Eddig két hideg fehér csövem és egy növényes csövem volt, most 3 db osram lumilux 865 lesz. Külső szűrőm van, nem vagyok túltelepítve. A kérdésem lényege, hogy ezzel lehet csökkenteni az algásodást? A fény 0,5W/liter.

Van negatív hatása a carbo túladagolásának a növényekre nézve?

Elméletileg. Vagy a növények hasznosítják, amennyi kell nekik, a maradék meg mérgezi a halakat?

Van valakinek pozitív/negatív tapasztalata, véleménye a következő típusú aljzatokról? Bazalt - 0,5-1,2 mm szemcseméret vs. Aquatic Nature Dekoline...

Bazalt: www.aquadepo.hu/product_info. Php/bazalt-05-12-mm-szemcsemeret-kg-p-129 Dekoline: www.aquadepo.hu/product_info. Php/aquatic-nature-dekoline-nero-10-kg-p-9935 Elviekben mind a kettő megfelelő aljzatlakó halakhoz is, így gondolom a bazalt sem a sima zúzott. Víz...

Szerintetek milyen nagy, milyen típusú akváriumot állítsak össze, minden válasz érdekel, a pénz nem fontos, van elég? (negatív válaszokat nem kérek)

Pontosan milyen halak, növények, garnélák, rákok mehetnének bele? Szűrő mekkora legyen, csak mert most tervezek egy új akváriumot a régi kicsi helyett és nincs semmi ötletem bárhogy is agyalok!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!