Kerti tó épités. Hogyan csináljam?
Szeretnék egy kerti tavat, de nem tudom, mit hogyan kell csinálni.
Nem egy vizes gödröt szeretnék amit ellepnek a szunyogok és a békák. Milyen halakat ajánlotok bele? Milyen berendezések szügségesek? stb.
Aki ért az ilyesmihez, kérem segitsen

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok. Nem rég költöztünk ki egy zárt kerti telekre. Mellettünk egy művelés alatt álló föld van. Na most úgy néz ki a kerítés hogy le van ásva másfél méterenként egy fa cölöp és arra van kifeszítve a drót kerítés. Had ne mondjam a traktor miatt ez megcsúszott és...
Vásárolt ingatlanon van több régi emésztőgödör, amiket az előző tulaj láthatóan az építési törmelék eltüntetésére használt: van ott cserép, vakolat, mindenféle kaviccsá mállott aprólék. Aránylag száraznak tűnik, bár csak a tetejét látjuk, mélységüket nem tudjuk. Én...
Az árfolyamnyereség általában kisebb, mint az osztalékot nem fizető növekedési részvényeknél, viszont nem kell eladnod semmit ahhoz, hogy még több részvényt vásárolj az osztalékokból, működik a kamatos kamat, mégis nagyon kevesen beszélnek róla. Mi a gond ezzel a befektetési formával?
Már van pár játék a Minecraft világomban pl.dropper, de kifogytam az ötletekből.
Abban szeretném a segítségetek kérni, hogy ti hogyan, milyen KONKRÉT FELADATOKKAL építitek a kutyátokkal a kapcsolatot. Mi sokat sétálunk és sok engedelmes feladatot csinálunk, de léteznek olyan célzott gyakorlatok, amikkel kifejezetten a kutya-gazdi kötődést,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!