Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Tehetek az akváriumba szőlőtőé...

Tehetek az akváriumba szőlőtőét? Vagy inkább a szőlő gyökerét?

Figyelt kérdés
2011. okt. 31. 16:15
 1/5 anonim válasza:
Persze ,semmi gond, nem mérgező.
2011. okt. 31. 16:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha van lehetőség gyökértörzsre, akkor inkább az,mert tartósabb, de használható a szőlőtő is.
2011. nov. 1. 09:19
 3/5 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Esetleg amíg áztatod, rakj vmi csigát a vízbe, amit nem sajnálsz, és ha feldobja a pacskert, akkor mérgező a szőlőtőke. Csak onnan ajánlatos kiszedni, ahol legalább 5-6 éve nem érte méreg.
2011. nov. 1. 09:20
 4/5 A kérdező kommentje:
nyugi, az már legalább 15 éve nem volt permetezve. jut eszembe nem baj hogy vadszőlő?
2011. nov. 1. 13:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem :D
2012. febr. 12. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Milyen fát tehetek az akváriumba?

Szőlőtőkét, vasfát és mangrovét leszámítva? Vagy megfelelő kezelés mellett bármit?

Szőlő tőkét hogy lehet berakni akváriumba?

Olvastam már több helyen hogy szőlő tőkét raknak az akvárium. Hogy lehetséges ez? Esetleg képet tudtok mutatni amin egy akváriumba van benne??

Tegyek az akváriumba vagy ne?

Anyukámék új albérletébe volt egy üres akvárium tele kagylóval sok csigaházzal és kövekkel, de úgy hallottam hogy a kagylók és hasonlók keményítik a vizet, most akkor tegyek bele vagy ne vagy csak keveset? Mivel lágyíthatom a vizet ha rakok bele?

Rendeltél neten fénycsövet akváriumba? Épségben megérkezett?

Nagyon ritka méretű cső kellene és mifelénk sehol nem lehet beszerezni sajnos .Félek hogy törve kapom meg .

A szőlő ágát be lehet tenni az akváriumba díszként?

NEM A GYÖKERÉT!! Ha lehet, hogy kell előkészíteni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!