Mit tarthatnék halakon kívül akváriumba? Teknős meg ilyesmi oké, de van még esetleg más is?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szőlőtőkét, vasfát és mangrovét leszámítva? Vagy megfelelő kezelés mellett bármit?
Anyukámék új albérletébe volt egy üres akvárium tele kagylóval sok csigaházzal és kövekkel, de úgy hallottam hogy a kagylók és hasonlók keményítik a vizet, most akkor tegyek bele vagy ne vagy csak keveset? Mivel lágyíthatom a vizet ha rakok bele?
Nagyon ritka méretű cső kellene és mifelénk sehol nem lehet beszerezni sajnos .Félek hogy törve kapom meg .
ADA amazóniát tervezek táptalajként és az lenne a kérdésem, hogy a 125 literes (81x36x50) akváriumba milyen vastagon kell lerakni ezt? co2-t nem tervezek, a fényem 0,6 w/l. Főleg valami gyepet szeretnék. És még annyi, hogy erre mit ajánlanátok fedőaljzatként? homokszerűt, ha lehet világos fajtát.
Az én akváriumom üres (60 liter) ismerősömnek pedig túl sok Endler Guppi(azt hiszem így kell írni) van benne és átvennék tőle úgy 7-8-at de nem tudom milyen növényeket tegyek be hozzájuk, mert neki semmilyen nincs :S
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!