Mi kell ahhoz, hogy a díszhalak a leggyorsabban növekedjenek? / Hogy nő leggyorsabban a hal? (azon kívül hogy nagy akvárium) (gondolok itt hömérsékletre/fényre/ételre)

válasza:Megfelelő hőmérséklet, megfelelő mennyiségű halkaja (míg kicsik, akár napi többszöri etetés).
A hőmérsékletigényük felső határán gyorsabban szoktak nőni a halak (de annyival kevesebb ideig is fognak élni).
Nem érdemes túletetni őket, mert a víz minősége miatt elpusztulnak.
Túl magas hőmérsékletet sem érdemes, mert annak sem lesz jó vége.
Algaevő márnát csak kicsi korában tarts más halakkal.
Utána maximum nagyon nagy akváriumban, mert az idősebb halak agresszívak, területvédők, szépen képesek akár a sügérek pikkelyeit is lesodorni.

válasza:Aúúú... ez fájt.
Remélem ez csak nevelőakvárium...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Úgy értem, hogy egy akváriumban lehet-e a kettőt tartani?
Egy ékszerteknősöm van, szeretnék neki egy legalább 100X50x50 cm-s akváriumot, amire nem kellete tető sem, nem kellene be se rendezni, csak magát az üveget kellene megcsinálni. Így is olyan horrorisztikus árom csinálják mint 1500ft/l? Mert ilyen árakat találtam a...
vettem törpe szívó harcsákat 4 db ebből 1 elpusztult mikor haza értem akkor láttam h vmi seb van a fején... aztán vettem még egyet hozzá az is elpusztult... aztán vettem megint egyet az meg darakóros sztem mert láttam rajta egy apró fehér pöttyöt... a többi három ami...
Olyan 60x30x35-ös az aksi,régebben volt bettám,nagyon szerettem,így az volt az alap,az algaevők helyett garnélákat néztem,ugyanúgy jók az algatisztításra? Hány kellhet 54esbe? Sok bajom volt a csigákkal régen is,szóval csigaevő csiga is szerintem jó,illetve-ha fér még...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!