Hogyan szoktassam össze az üszőket?
Nem rég vásároltam 1 mt üszőt, ami 1 éves. Ő mellé szeretnék venni egy vele egykorú társat, de annyi a probléma, hogy amit vásároltam az még nem volt más állat közelében.
Amit venni szeretnek az pedig 4 borjú között van.
Hogyan érdemes őket egybe szoktatni?
Mert nálam egy karámban lennének.
Előre is köszönöm mindenkinek a válaszát!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tavasszal kiengedném két éves üszőmet a karámba. Legelőn születtek, egyébként eddig istállóban voltak szabadon, nem kötve. 15 métert kell megtenniük az udvaron ki és be. Félek hogy nehezen tudnám behajtani őket, illetve hogy elszaladnak és nekimennek valaminek...
Ma keltek ki a kiskacsák,viszont közben ma kotlott meg a tojó is,ezért arra gondoltam,hogy várok kb 3-4napot és majd a kiskacsákat az anyjuk alá teszem. Elfogja őket fogadni? (Addigra meg is szaradnak)
A tojó libám letojta a tojásokat és megkotlott rajtuk,de hiába,mert nem volt gúnárunk. Kitaláltuk,higy veszünk kislibákat és összeszoktatjuk őket,hiszen a tojóba még megvan az ösztön.... U.i.: tavaly keltett már kislibákat,úgyhogy ismerős lesz neki a szitu Ezeken a...
Most vettem, másfél éves. Éjjel kötve, nappal legelőn volt. Nálam kötve van egyelőre, hogy szokja a helyzetet. Próbálom kajával lekenyerezni, de csak rázza felém a szarvait. Nem tűri az érintést, mellé se lehet állni.
Van két malac,és legelőször kitettem a kakilyukat hogy oda csináljanak mindig,ne bentre,de most megint be pottyantottak,szerintem mikor herélés volt akkor. Bentre hiába szórom én le földdel,szalmával semmit nem ér mert durja meg amúgy is érzi a jó szaglásával. Fő...
Nem rég érkezett, szóval úgy gondolom várok még vele 3 napot, de 3 nap után sem adhatom csak úgy oda a jóval nedvesebb táplálékot. Ezt a nyuszit ajándékba kaptam, mellette tartok még egy nőstényt a kölykeivel. A ketreceim 3 oldalról zártak, fém aljzattal és széna...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!