Honnan tudom, hogy mikor fog a kezembe piszkítani a tengerimalacom? Ezt elszeretném kerülni és ilyenkor vissza tenni a ketrecébe. Azt szokták mondani, hogy amikor nyugtalanok, de én ennek nem látom a jelét.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ugyan azon az oldalon a fülét is picit kivakarta,vagyis inkább ki karcolta a körmével,szerintem a szeme körül akarta vakarni.Egyépként vidám,semmi baj nincs vele,csak ez.Mit adhat rá az állatorvos neki?
Ossze-vissza szaladgál ha kiengedjuk, es kozben mintha rángatózna úgy ugrál, kozben rofog is, és néha tusszent. Ráadásul sokat "kakil" is..
Ilyenkor adok neki 1-2 szem nyúltápot, és rögtön elmúlik neki
Két lány tengerimalacot szeretnék, mert hallottam, hogy társas lények, és nem szeretném azzal kínozni, hogy egyedül van.Csak attól félek, hogy akkor egymással fognak törődni és én hiába foglalkozok velük, le se fognak sz*rni:( Először csak 1-et szerettem volna, de...
Van 2 tengerimalacom. Kb. 3 hete vannak nálam. Ahol eddig voltak ott nem maradhattak mivel a gazdijuk allaergiás lett rájuk. De voltak már nálam máskor is,mikor a gazdájuk elutazott és én vigyáztam rájuk. Olvastam már egy tengerimalacos oldalon,hogy miért adhatják ki...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!