Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Aki allergiás a porra, az ne...

Aki allergiás a porra, az ne tartson hörcsögöt/degut? Kijön tőle az allergia?

Figyelt kérdés

2015. nov. 26. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Engem is ezzel riogattak, de nem lett tőle semmi bajom. Igaz, mikor először érkezett hörcsög a házhoz, picit többet köhögtem mint általában, de pár hét alatt átment rajtam és azóta sincs bajom, ha hörcsögöket tenyésztek.
2015. nov. 26. 18:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Használj pelletált vagy papír almot, az pormentes.
2015. nov. 29. 19:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Többnyire nem árt.
2015. dec. 2. 18:29
 4/7 Patay Zoltán ***** válasza:
A teknősbéka egyáltalán nem porol, ezért inkább azt ajánlom.
2015. dec. 2. 23:28
 5/7 hör-mör válasza:
Már megbocsáss,de mi köze szegény hörcsögnek vagy degunak a porhoz?! Rajtad legalább annyi por van,mint a jószágokon! Az állatszőrre való allergia,az egy más kérdés. Olyan létezik,de jól működő immunrendszernél nem valószínű,hogy valami bajod is lehetne belőle,ha állatkákat tartasz,legfeljebb hapcizol párszol és gyakrabban veszed elő a papírzsepidet orrfújás-ügyileg!
2015. dec. 3. 09:56
 6/7 anonim válasza:
2 degum van évek óta plusz bejarós macskák, porallergiam pedig kiskorom ota. Az allatoktol sosem jott ki. Ha tisztan tartod a helyuket akkor nem lesz bajod.
2015. dec. 3. 23:01
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és amúgy meg volt papagájom,na attól úgy kijött az allergiám,hogy éjjel-nappal folyt az orrom,tüsszögtem,stb....

De már kaptam nyuszit,nem jön ki tőlük az allergia hála az égnek:)

2015. dec. 4. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Milyen állatot ajánlotok?

Egy olyan állatot szeretnék,ami nem igényel túl nagy helyet. Fontos,hogy ne allergizáljon(por allergia) Szeressen kézben lenni. És nem lenne hátrány ha nem rovarokat enne.Ez lenne az első kisállatom(eddig volt 2 papagájom,van 2 kutyám,voltak macskáink,halaink...

Hány ft ért tudnám eladni egy fehér dzsungáriai t. hörcsögöt?

És egy vadas szinűt, amik 4hetesek és hímek?

Lehet két más fajtájú hörcsögöt összeengedni? És ha igen akkor van rá esély hogy párosodjanak?

Vettem neki ilyen tápot valaki lerná hogy, napiszinten hányszor adjak neki abból és mikor? És hogy elég ha csak magába van vagy vegyek neki egy lakótársat? Választ előre köszi.

Hörcsögöt párban vagy magányosan ajánlott tartani?

Még nem volt hörcsögöm, de szeretnék ezért jótanácsokat kérnék , mit szabad és mit nem . Köszi előre is.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!