Mért lehet az hogy mind két anya nyúlam csak 2 utódot hozzot? (ugyan azzal a bakal raktam be mind a 2 lehet ez az oka? )

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Úgy szól az elméletem, hogy egy férfi eltárolja a spermáját, majd később nővé operáltatja magát (petefészekkel, meg mindennel együtt), és a saját eltárolt spermával megtermékenyíti magát. Ezután, az abból születő gyerekkel, ha felnő, közösül, és az abból születő...
Holnap lenne idopontom sebeszetre, de nem mehetek, mert ma kaptam fizikabol egy egyest, hazifeladat hianyara... azzal az indokkal hogy ugyan ma akkor legyek ott fizikan... ugy hogy tegnap es ma volt ora az egesz heten... aztan azt mondja hogy igy is eleget logok (neki...
Ugy ertem hanyadik terhessegi hettol?? Amikor a baba ugyan azt eszi es issza mint az anya....es ha tudtok legyszi irjatok errol bovebben 7 hetes kismama
Igaz hogy vicces párosításnak hangzik de ahoz képest szép kutya még 2 hónapos.De nagyon hasonlít a pitbullra-mint külsőleg mint viselkedésben.Jó állású, nagyon éber, mindenre figyel, játszik de néha korához képest túl agresszív.Igen jó az étvágya,és lehet már futtatni...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!