Mivel tudnám foglalkoztatni a törpenyuszimat? Vannak játékai (jutalomfalatadagoló labda, fa henger csengővel)
Én is gondoltam rá csak az a baj hogyha megeszi meghal(mivel papír)
Amúgy köszi a választ
Fajtárssal.
Amúgy a papírtól nem lesz baja, ha keveset eszik meg belőle és nem festett, hanem sima karton, mint az általános wc-papírguriga vagy tojástartó. Csak akkor lehet baj, ha nagyon sokat eszik meg és eldugítja a beleit, de ez ritka.
Amúgy a legfontosabb "játék" (a fajtárson kívül) az ásóláda. Szóval egy nagy láda sok földdel vagy homokkal:
De igazából az ásás egy alapvető szükséglet, szóval mindenképp csinálj neki egy ilyet. Amúgy meg nem fog unatkozni, ha van elég területe és fajtársa.
mondd meg a szüleidnek,hogy 2 nyúl tartása nem jár dupla annyi költséggel,sőt hellyel sem. nem sokkal több meló kettőt tartani. viszont a nyuladnak nagyon is számít.
nem szabad egyedül tartani. jobb országokban ezt törvény is tiltja.. itthon még nem,de remélem idő kérdése és bevezetik.
mindenképpen vegyetek még egy azonos nemű nyulat. nem tudsz a nap 24 órájában vele lenni. de ha igen,az sem ugyanaz, mintha egy fajtárssal lenne.
ha viszont tényleg nem engedik a szüleid,akkor ajándékozd el a nyuszit jó helyre. ne legyél önző.
örülök neki,hogy sikerült meggyőzni:))
annyi a lényeg,hogy azonos nemű legyen.vagy ha ellentétes,akkor ivartalanítsd őket. méretbeli különbség nem tudom mennyire számít,az enyémek testvérek,azaz egyforma nagyok voltak,amikor magamhoz vettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!