Új Yorki Gazdi vagyok! A kutyim 8 hetes. Étkezés és nevelés témákban szeretnék tapasztalatokat és tanácsokat gyűjteni! Mik azok a tipikus Yorki "problémák"? Mitől kell tartani és mitől nem?

válasza:

válasza:

válasza:nekem 8 hónapos a yorkim, és szerintem, amik nincsenek fönn honlapokon, pl, hogy majdnem minden yorkienak dupla fogsora van, ez azt jelenti, hogy a tejfog nem esik ki és mellé nő a másik, nekünk most szedték ki altatással (bódítással) 4 hatalmas tejszemfogát...plusz most mondta a doki, h az is egy tipikus probláma,h a lábukban vmi szalag vagy mi elszakad vagy nem tom, ez nem olyan amit mindenesetben műteni kell
kérdezd meg az állatorvost

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! westie (szuka) kutyánk 2,5 éves lesz és szeretnénk neki tavasszal kiskutyákat. Sajnos nem sokat tudok arról,hogy mit kell velük "csinálni" :'( Tavaszra szeretnék tapasztalt lenni, ezért kérlek benneteket, hogy segítsen benne az aki akinek már születtek...
Nem tudom hogy kéne a kutyát alomra nevelni. Hallottam már hogy aki nincs mindig a kutyával az alomra neveli. Ezt hogy kell ?
Van egy 4 hónapos kutyám és nem engedi magát pórázon sétáltatni. Jár körbe rajtam, ugrál, hol húz, hol "belassít". Hogyan lehetne ránevelni, hogy ne járkáljon körbe rajtam hanem csak szép nyugodtan jöjjön mellettem?
Nemsokára lesz egy csivavánk. 11 hetes kislány. És tudnátok nekem írni tapasztalatokat?? már olvastam utánnuk de azért a személyes tapasztalatok is érdekelnek. Hogy nevelejem olyannak aki nem ugat állandóan és nem lesz ilyen kis "idegbeteg"?? az én szobámba aludna a...
Ha igen! Kb mennyiért?
Azt mondta ismerősöm az olyan, hogy SOHA semmilyen körülmények között SEM engedhetem meg, hogy pl a kutya felmenjen az ágyra, ha egész nap sír, vagy nyűszög, és úgy néz rám, mintha minden vágya ez lenne, és csak így lehet boldog akkor SEM engedhetem meg. Tényleg ennyi...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!