Első kutyának keverék vagy inkább ilyen tipikus első kutyának való fajta?

válasza:

válasza:Ha menhelyi kutyust választol akkor 2 kutyust mentesz meg. Azt amelyiket elhozod és azt aki a helyére be tud férni.
Ha fajtatiszta kutyát veszel akkor lehet hogy egeszségesebb mint egy menhelyi kutya. Van sok olyan menhelyi kutyus aki fél és fokozatosan kell hozzaszoktatni a gazdához ellenben a tenyésztőnél vásárolt kutyák mindig is jó voltak tartva.
Tenyésztőtöl egy kutya min 100ezer forint ezt is számold bele

válasza:

válasza:

válasza:Nyugodtan választhatsz keveréket is. Érdemes még fiatal, lehetőleg ismert előéletű vagy legalábbis nem traumatizált kutyát választanod. Legjobb egy már nagyobbacska kölyök, 5-6-7 hónapos. Menhelyeken sok ilyet találsz.
A választott kutyust vidd ki sétálni, ismerkedj vele. Ne legyen ijedős, rémült és agresszív, odakapós - ezeket figyeld. Legyen vidám, szertelen, farokcsóválós, ugrálós.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A hörcsögöknek (külön helyen van két fiú) tegnap vágtam a zöldségeket. A kutya ott állt mellettem és nézett. Gondoltam összedobok neki is valamit. Paprikát, paradicsomot, kígyóuborkát, salátalevelet, trappista sajtot és főtt tojást összevágtam és összekevertem....
2,5 hónapos fajtatiszta anya (törpepincser) az apa nem pincser, a kicsi ugyan úgy néz ki mint az anyja szeretnénk ha állna a füle a kicsinek. Ha ragasztjuk neki +porcerőssítő+kálcium akkor van rá esély, hogy állni fog?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!