Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen lehetőségei vannak...

Milyen lehetőségei vannak annak, aki nem képes tovább gondozni a kutyáját?

Figyelt kérdés

Kedves Kutyatartók, megkértek ma, hogy írjak egy hivatalos levelet egy személynek, aki egy kutyapanzióban hagyta a kedvencét és nem jelentkezik érte, a szolgáltatásért nem fizet.

Arra gondoltam, hogy a levélben feltüntetném, hogy milyen lehetőségei lennének ehelyett a megoldás helyett, mert szerintem azért hagyta ott, mert jó helyen akarta tudni.

Talán anyagi gondjai lehetnek.

2020. dec. 16. 18:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

-Menhely

-Gyepi

-Ha valamilyen fajajelleggel bír, akkor fajtamentés

- Jófogás, Facebook hirdetés

2020. dec. 16. 18:11
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Az eszedbe sem jutott, hogy esetleg covidos lett az illeto es egyszeruen keptelen a kutyaert jelentkezni ... talan egy ilyen dolog is elkepzelheto. Gondolom megvannak a gazdi adatai (legalabb a chipben) ... utana lehet jarni, hogy mi a valos helyzet.
2020. dec. 16. 18:27
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Ha leakarta volna passzolni a kutyat, egy menhelyen is leadhatta volna ... miert ment volna panzioba?
2020. dec. 16. 18:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyik infarktusom sem tervezett dolog volt, egyszer csak elvitt a mento ... ha a kutyam panzioban lett volna azokban az idokben, en sem tudtam volna napokig jelentkezni erte es meg csak telefonalni sem tudtam volna.
2020. dec. 16. 18:35
 5/9 A kérdező kommentje:
Szeptember óta nem jelentkeznek.
2020. dec. 16. 18:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Költözködés miatt adták le 3 hetet kifizetve.
2020. dec. 16. 18:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Tehat 3 hetet ki is fizettek ... ha sumakoltak volna, nem fizettek volna semmit hanem leadtak volna valahova ingyen.
2020. dec. 16. 19:08
 8/9 A kérdező kommentje:

Igen. Ezért kellene felszólítást írni, hogy jöjjenek a kutyáért, fizessenek, és ha azért nem jönnek, mert nem akarják már elvinni, akkor hova fordulhatnak.

Köszönöm a válaszokat.

2020. dec. 16. 19:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Van telefonszámuk, amin fel tudjátok hívni őket?
2020. dec. 17. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek fontos hogy hol veszem a kiskutyám?

Úgy értem fontos hogy tenyésztőtől vegyem? Milyen lehetőségek vannak még ha nem tenyésztőtől veszem? Ha nem tenyésztőtől veszem lehet még fajtatiszta?

Kutyákkal való szakmát keresek,de nemtudom mik a lehetőségek és vannak-e iylen kozépsulik. Tudnátok....? (több infó alul)

A kutyakozmetikuson gondolkoztam de nem találtam iskolát, csak tanfolyamokat. De kutyákkal szeretnek a jövőben foglalkozni. Vagy esetlegesen mondanátok más számát ami kutyákkal foglalkozik? Nagyon tanácstalan vagyok....

Milyen lehetőségek vannak, ha szeretnék önkénteskedni?

Szabadidőmben szeretnék valamilyen jótékony munkát végezni Kecskemét környékén kutyákkal kapcsolatban. Gondoltam már kutyasétáltatásra vagy örökbefogadásra váró kutyát hazahozni. Úgy hallottam, hogy vannak kutyák, akiket csak a viselkedésük miatt nem fogadnak örökbe....

Székesfehérváron milyen kutyás közösségek, lehetőségek vannak a központ közelében vagy a déli részen?

Nemrég lett egy kiskutyám, akit szocializálni kell ugye, de itt falun nincsenek kutyások. Nem kiképzőre van szükség, csak sok fajtársra.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!