Milyen lehetőségei vannak annak, aki nem képes tovább gondozni a kutyáját?
Kedves Kutyatartók, megkértek ma, hogy írjak egy hivatalos levelet egy személynek, aki egy kutyapanzióban hagyta a kedvencét és nem jelentkezik érte, a szolgáltatásért nem fizet.
Arra gondoltam, hogy a levélben feltüntetném, hogy milyen lehetőségei lennének ehelyett a megoldás helyett, mert szerintem azért hagyta ott, mert jó helyen akarta tudni.
Talán anyagi gondjai lehetnek.

válasza:-Menhely
-Gyepi
-Ha valamilyen fajajelleggel bír, akkor fajtamentés
- Jófogás, Facebook hirdetés

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Igen. Ezért kellene felszólítást írni, hogy jöjjenek a kutyáért, fizessenek, és ha azért nem jönnek, mert nem akarják már elvinni, akkor hova fordulhatnak.
Köszönöm a válaszokat.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Úgy értem fontos hogy tenyésztőtől vegyem? Milyen lehetőségek vannak még ha nem tenyésztőtől veszem? Ha nem tenyésztőtől veszem lehet még fajtatiszta?
A kutyakozmetikuson gondolkoztam de nem találtam iskolát, csak tanfolyamokat. De kutyákkal szeretnek a jövőben foglalkozni. Vagy esetlegesen mondanátok más számát ami kutyákkal foglalkozik? Nagyon tanácstalan vagyok....
Vagy legaálbbis nekem azzal lenne lehetőségem etetni.
Szabadidőmben szeretnék valamilyen jótékony munkát végezni Kecskemét környékén kutyákkal kapcsolatban. Gondoltam már kutyasétáltatásra vagy örökbefogadásra váró kutyát hazahozni. Úgy hallottam, hogy vannak kutyák, akiket csak a viselkedésük miatt nem fogadnak örökbe....
Nemrég lett egy kiskutyám, akit szocializálni kell ugye, de itt falun nincsenek kutyások. Nem kiképzőre van szükség, csak sok fajtársra.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!