Mopszot melyik tenyésztőtől érdemes venni?

válasza:

válasza:A black jáde pakonyt inkább nem kommentálnám, kérdeztem van -e kiskutya, rövid tömör válasz egy fekete, a milyen nemű és a mennyibe kerülre választ nem kaptam, ezek után oda nem mennék el kutyáért.
A my little giantnak még utána nézek :)

válasza:

válasza:egyetértek
lehet elszaladt velük kicsit a ló...

válasza:Hát ha így kérdezted, ahogy ide leírtad, akkor ne csodálkozz.
-van kiskutya?
-egy fekete
-milyen nemű és mennyibe kerül?
-...
Kapcsolódó kérdések:
Látom, hogy itt a hazai tenyésztőket nem ajánlják, a rossz idegrendszer, gyenge egészség miatt, csak küllemre mennek. Én nem szeretnék ideggyenge kutyát, nem szeretném, hogy megijdejen a saját árnyékától. Akinek van ilyen kutyája külföldről az honnan vette, és...
Egy ideje eldöntöttem, hogy szeretnék egy kutyát venni. Lakásba lenne, viszont lenne időm foglalkozni vele, erre való tekintettel nézelődtem. A mopsz és illetve a francia bulldog volt a két nyerő, rég óta kedvelem ezeket a fajtákat, de sose jutottam el addig, hogy...
Én úgy látom feketékkel nem nagyon foglalkoznak, olyat meg nem is találtam ahol BH, IPO vizsgás kutyákkal tenyésztenének :/
A malinoissal dolgozunk, rendkívül szolgalelkű nagyon okos, figyeli minden szavam. 1,5 éves és BH vizsgára készülök vele. A legtöbb kutyával jól kijön, de ok nélkül sosem agresszív max tartózkodó. Kirobban az energiától. Arra gondoltam vennék mellé egy kutyát. Nos,...
Sziasztok! Főként azokhoz szól a kérdésem, akiknek van vagy volt Bichon Havanese kutyájuk. Mit érdemes tudnom róluk? Hogyan tanítsam őt? Hogyan szoktassam arra, hogyha egyedül van, akkor ne sírjon? Milyen tápot ajánlotok neki és mennyit kell adni neki belőle? (Ha...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!