Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kis kölyök kutya lefoglalása?

Kis kölyök kutya lefoglalása?

Figyelt kérdés
Hoztunk egy kis kölyök kutyát panel lakásba, viszont képtelenség akár 20 percre egyedül hagyni, mert sír utánunk. De ugye előfordul néha, hogy senki nem tud itt lenni vele, és arra gondoltunk, ha hoznánk mellé egy kis termetű felnőtt kutyát, akkor addig lefoglalnák egymást, lenne társasága, amíg távol vagyunk. (Jan Fennel könyvben olvastam ilyesmit). Már szóltak a szomszédok, szóval valamit ki kell találnunk, ötletetek esetleg van-e, vagy a fenti elképzelés járható út? Ritka, hogy ilyen előfordul, de sajnos néha el kell menni bevásárolni, vagy egyéb bármi, amikor valaki más nincs itthon. Tervezünk kertes házba menni, de még pár hónap lenne hátra, addig is kellene valami megoldás a szomszédok miatt. Köszönöm előre a segítséget és válaszokat.
2010. aug. 20. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
ha be tudtok fogadni egy kutyust a menhelyről és tényleg el szeretnétek kötelezni még egy eb mellett magatok, akkor tegyétek...de megnevelni mindenképp muszáj lesz, sír-rí, akkor nem kell azonnal ugrani, előbb -utóbb megtanulja, hol a helye..ha csöndben van, akkor viszont tessék játszani vele ;)
2010. aug. 20. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem régen volt egy torpe picserem es mi is panelházban laktun meg akkor es hat kiskorátok kezdeve amikor otthagytuk akkor vonyitott.hoába szoltak a szomszédok hiába probáltam megnevelni.akkor is ugyanugy vonyitott.valamien kalusztofobiája volt neki.ja meg olyankor mindent darabokra szedett.
2010. aug. 20. 22:20
 3/4 A kérdező kommentje:
senki nem tud valami megoldást? sürgős lenne..
2010. szept. 3. 16:25
 4/4 anonim ***** válasza:
mióta csinálja? az én kutyusom is ezt csinálta egy ideig...nem bírtam ott hagyni. mindig síri csöndben ültem az ajtó előtt várva,hogy abbahagyja. de mindig kiderült,hogy műbalhé az egész,csak azért csinálja,hogy megsajnáljam és visszamenjek,és kb 10 perc után amikor látta,hogy "na ez nem jött be" abbahagyta,aztán teljesen leszokott róla. ha kölyök,lehet,hogy egy idő után "feladja"
2010. szept. 19. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!