Lancashire Heeler kennel/tenyésztő akár itthon, akár a környező országokban?
Figyelt kérdés
2021. okt. 18. 19:50
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Jó őrző védő rottweiler tenyésztők? Akár itthon, akár környező országokban
Tehát olyan kennelt keresek, ahonnan jó őrző védő képességekkel rendelkező kutyák kerülnek ki, és lehetőleg egészségeseg, a pofájuk nem olyan nyomott. Köszönöm a válaszokat
Más országokban nincs ennyire felfújva a szapi-tenyi téma?
Követek egy német aussiest, és nemrég be lett fedezve a kutyája, egy hete születtek meg 14-en a kiskutyák. Sokat posztol/storyzik róluk, sokszor lehet tőle kérdezni, kb bármit. Meg is válaszolta valakinek, hogy nem, nincsenek papírjai. Pár negatív emberre is...
Tudtok tenyésztőt akinél van? Olyan is jó ami a szomszédos országokban van!
Tudom hogy az FCI által nem elismert az izabella és a kék színű Dobermann de halottam hogy páran tenyésztik, de nem tudom kik és ha esetleg ismersz vagy éppen neked is van eladó létszíves írj!Már nagyon régóta szeretnék ilyen színekben dobit, szerintem gyönyörűek!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!