Fehér csomó a kutya orrán, mi lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A kutyám orrán van egy fehér csomó, nem nagy, de kicsit aggódom mivel kifele nő, de szélességre nem. Nem tűnik úgy hogy fáj neki. Idős kutyusról beszélünk. (Természetesen elvisszük majd állatorvoshoz, csak arra keresek választ hogy mennyire kell aggódni, és hogy amíg eljutunk az orvoshoz, tudunk e segíteni)2021. nov. 15. 17:06
1/3 anonim 

válasza:

válasza:Sajnos nem tudok segíteni, de képet tudnál róla csatolni? Ilyet még nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Fehér kutya szem és száj körüli szőr ápoláshoz mi lehet jó?
Nem szeretném ha be barnulna a szőre a szájánál és a szeménél. Egy fehér bichon havanese kutyusról van szó.
Mi lehet az a fehér váladék a kutya jobb szeménél?
Már 12 éves a kutya (yorkshire terrier), mindkét szemén hályog van, viszont amelyiken eddig kisebb volt a zöldhályog, ott most elkezdődött valami fehér, bő váladék képződni amit naponta többször ki kell belőle törölnöm mert rá tapad a szemgolyójára, és egyszerűen ez...
Az a Border Collie nem is Border Collie, aminek a fehér szín a domináns?
Régóta szeretnék egy Border Collie-t, de nagyon ritkán találok az interneten. Napokban találtam egy hirdetést, de azon valamelyik kiskutyának a bundáján a fehér volt a domináns. Azt olvastam, hogy nem lehet a fehér a domináns szín. Akkor az nem igazi Border Collie?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!