Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 1 hete van nálam egy 4 hónapos...

Dóri József kérdése:

1 hete van nálam egy 4 hónapos kangal kan kölyök,aki 2 szuntén 4 hónapos kangal és vizsla szuka mellé érkezett.Míg a csajok együtt játszabak,futnak,ő szunte egész nap fekszik,alszik,kimarad a játékból.Van okom aggódni,vagy ez most még ok?

Figyelt kérdés

2022. okt. 1. 21:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Vmi baja van.

Bolhas? Ferfges? Szivferges? Faj a laba? Santit?

2022. okt. 1. 23:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Egészségügyileg semmi baja,én mentális problémára gondolok.Eszik,behívható,csak tized olyan aktív mint a másik kettő.Szinte nincs közös játék a többiekkel.Vagy esetleg túlméretes,és nehezen mozog?4 hónaposan 24 kg,de nem dagadt,csak óriás...
2022. okt. 2. 07:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet ő ilyen jellemű. Vagy még nem oldódott fel kellőképpen.

A méretével nincs gond, hasonló típusú kutyám 27kg volt 4 hónaposan és én kifejezetten szikáran tartottam.

2022. okt. 2. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan tudom megtanítani a 4 hónapos labrador kölyökkutyámnak azt, hogyan kell rendesen inni?

Mindig tócsákat hagy, amikor iszik. Nem lefetyel, hanem harapja (sőt, zabálja) a vizet, majd miután végzett, patakokban folyik ki a szájából a víz és áztatja el vele a lakást. Van-e olyan technika, amivel rá tudnám venni arra, hogy normálisan igyon?

Milyen jutifalit ajánlotok 4 hónapos kutyusnak?

Eddig elfogadta a száraz tápot is, de mostmár csak a tálból eszi meg ha azt kapja enni. Szereti, csak jutifalinak nem eszi meg XDD Vettünk neki jutifalikat, de abból naponta max 5-öt lehet neki adni, annál pedig többet tanulunk egy nap (nem egyszerre). Tudtok ajánlani...

Abban kérném a segítségeteket hogy van egy 4 hónapos siczu kiskutyám. Eddig Royal canin mini startert tápot kapott. Ami marad is. Viszont az alu...

Vettem neki spirit of nature junior bárány-nyúl húsból készült hipoallergen konzervet. Es ugyanúgy vakarózik. Ez mitől lehet? Miért írja a konzerven h 75% hús amikor a hátulján 40% husbol keszult van feltuntetve! Segitsegetek légyszi mit vegyek neki akkor?

Vélemények,tapasztalatok?

Stafford Labrador keverék. Az enyém kan. 4hónapos és akkora mint egy kis bivaly kölyök. Mekkora lesz ha még csak 4hósan ekkora?!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!