Szerintetek Sara Carson applikációja a Puppr, vagy a Dogo app (bár ezt nem tudom ki "alkotta")?
Szerintetek Sara Carson applikációja a Puppr, vagy a Dogo app (bár ezt nem tudom ki "alkotta") a jobb?
Ez lett volna a kérdés...🤦🏼♀️
Bocsánat, de siettem.🏃♀️
Kapcsolódó kérdések:
Én a héten fedeztem fel és csak reménykedni tudok, hogy a tinik között nagyot mennek. :)
Van egy fiú macskám. 6 hónapos és folyton csak az én szobámban akar lenni. De ebben az a forduló, hogy én egész nap hangosan hallgatom a zenét(carson coma, csaknekedkislány, Elefánt, stb...) Ő meg csak fekszik és dorombol, néha a hangszóró elé is fekszik, mivel...
Henlo.vlaki tud valamit az augusztus 19.ei carson coma koncertről?pl:hol lesz pontosan hánykor kezdődik stb.elore is koszi<3
Instagrammon láttam Story jukban hogy lesz koncert itt Esztergomban de az interneten nem találtam semmilyen információt arról hogy hol lesz a koncert mennyibe kerülnek a jegyek és hogy mikor lesz pontosan
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!