A kutyaszőrt kilehet tisztítani?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kutya kozmetikusnak szeretnek tanulni, van egy puli keverékünk akinek kb 5cm hosszú a szőre, de nem rasztás csak kicsit göndör. Milyen gépet vegyek hogy le tudjam nyírni a szőrét?
Mindennapos "tisztántartó" porszívózásra szeretnék álló porszívót vásárolni. Egy border collie gazdájaként elég gyakran kell elővenni a porszívót, viszont sokkal kényelmesebbnek érezném a napi gyors porszívózást egy álló porszívóval. Milyen álló porszívó bírja a kutyaszőrt?
Több kutyás mondta, hogy azért választott kozmetika igényes fajtát (pl bichon, yorki), mert nekik nem hullik a szőrük és hogy mindenki "rémtörténeteket" mesél a szőrhullásról. Aztán megsimogatják az enyémeket (hárman vannak, mind rövidszőrű) és teljesen meglepődnek,...
Nekem ma mondta egy orosz nő, két szamojéd gazdája, hogy azt csinálja, állítólag egészséges viselet.
Persze olyan festékre gondolok, ami nem káros a kutyának. De hirdetheti a kozmetikus, hogy fest? Az legális?
Mármint hallottam olyanról, hogy valaki gondolkodott azon, hogy kiteszi a kertbe, hogy más állatok fészket építsenek belőle. Ezért lettem kíváncsi. Ti szoktatok ilyet csinálni vagy kidobjátok a kutyaszőrt amit levágtok vagy amit kifésültök a speciális fésüvel?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!