14. Kerületbe felénk nincsen elzárt kutyafuttató. Kinek tudnék írni ilyen fajta ügyben? Írtam már a polgár mesternek. Alsórákoson egyszerűen nincsen elzárt kutyafuttató. Ha kell pénzt is adnék bele.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Unalmas az állandó politika vagy kutyatéma.
Van egy 10 hónapos kan golden retrieverem, jól nevelt és jó természetű kutya. Szoktunk járni kutyafuttatóra, és bár nagyobb összetűzések ritkán vannak a kutyák között, mégis azért előfordulnak problémás dolgok. Kisebb kutyák vannak jellemzően, súlyra mondjuk...
Nem néznének rám rossz szemmel? A lényeg hogy nem harap, még nem harapott meg egy kutyát se viszont néha ha nem szimpi neki az adott kutya akkor oda morog vagy megmutatja milyen szép fehérek a fogai.(vicsorog egyet). De nem támad se semmi. Én ezt úgymond normálisnak...
A kutyafuttatókon előfordul néha, aztán leszedem ilyenkor a másik kutyát vagy a gazdája rászól jobb esetben. Tudom, hogy csinálhatják ezt dominanciából is a kutyák, meg talán csak játékból is, de azok az esetek, amikről beszélek, mintha egyik miatt sem lennének. 1-2...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!