Örökbe fogadtunk egy 10 éves kutyát. Ha két lábujja eldeformálódott (kicsit elkezdett kifelé csámpásodni) a túl hosszú köröm miatt, ez az elváltozás javítható?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Vagy csak a belső szerveket nézik?
Kép: Bocsi, ha rossz minőségű. A lényeget próbáltam fotózni, így nem igazán érződik az arány, de egyébként nem nagy, kb. 2 centis lehet, vagy egy kisujj körömmérete.Amstaff, lassan 8 éves kan kutya.Az oldala és a mellkasa határán van, a mellső lába környékén befelé...
a kutyám 2 felső bimbója elvan szineződve . olyan mint nekünk az anyajegy...nagyon aggódom miért van ez.
Nem rég vettem észre, egy ilyen piros, de a teteje meg van feketedve és szabályos gömb alakú. Kb egy áfonya szem nagyságú. Valagogy megsérülbetett? Vagy valami belső probléma lehet? Nem tudom most ezzel forduljak e orvoshoz mert eddig nem vettem észre és kutya...
Sziasztok! Van egy 2 éves nőstény beagle kutyám aminek egyre jobban hullik a szőre,elvittem állatorvoshoz,azt mondta vitaminhiány,kiszedte a vitaminokat,most még jobban hullik a szőre,most voltam vele állatorvosnál,most azt mondta rühes,és adott valami készitményt hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!