Tényleg tabu téma az ár?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:3-as nem érted.
Akit csak az ár érdekel annak nem kell kutya.
Drága, ez tény. De ha valaki nem tudja megengedi magának pl. A 200-at arra se lesz pénze hogy rendes ételt, orvost stb. Fizessen.
Ha valakit tényleg érdekel hivatalosan tud tájékozódni és válaszolni fognak. Ha azzal kezdeni hogy szia mennyi nem fogják komolyan venni. Nekik nem csak az a lényeg hogy mennyit fizetsz hanem hogy jó helyen legyen mert fontos a hirnevük. Ha X idő után vissza viszed mert neked ez drága, és nem éri meg akkor nekik se érte meg eladni.
Ha komolyan lehet venni a vásárlót fognak vele foglalkozni, rengeteg a komolytalan.

válasza:Ha igazi tenyesztőket nézünk akkor nem lesz nagy különbség az árak között.
Eleve olyan tenyésztőt keresünk aminek jó a hírneve. Ha kicsit drágább mint a másik akkor is megéri mert megbízható.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A verd oda az orrát és az egérfogós módszer nem az én világom. A macska autóbalesetes, semmi szín alatt nem mehet ki
Az én macskám igen érdekesen viselkedik. Tudja,hogy az asztalra nem szabad felmenni, ugyanis ha valaki rászól, akkor nem megy fel, sőt akkor sem, ha van ember a konyhában. De, ha "tiszte lesz a levegő", akkor egyből felugrik és körülnéz, az ott levő élelmiszert, ha...
Van egy rokonom, akinél a macskának kb. semmi sem tabu. Azóta beleborzongok a gondolatba, hogy nála egyek, mióta egyszer láttam, hogy a macska fenn járkál a konyhapulton, és bele is nyalt (!) a mosatlan tányérokba. Fúj. Alapvetően nem egy rendetlen fazon (nem tűnt...
2 èves nyuszim több mint 1 ève egyedül van, s mindenki azt írja hogy nagyon szomoru, meg hogy milyen szemèt állatkinzo vagyok. Mielott valaszoltok: kèrlek titeket, jogy ne irjátok hogy ivartalanitsam. Nem, ès kèsz. Akarok hozzá egy kis...
MInden perverz dolog nélkül kérdezem. Pusztán csak véletlenre gondolok. Mert amikor a barátomnak elmondtam, hogy velem már fordult elő ilyen, nagyon kiakadt. Pedig én tudom hogy nem szándékosan oda akartam puszit adni a kutyámnak, csak úgy sikerült. Mással is előfordult már ilyen?
Vagyis soha ne ugorjon fel az ágyba, fotelba. Csak a saját helyét használja.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!