10 éves kutyámnak hüvelykiesése van mit tegyek illetve lehet e ivartalanítani ilyen korban?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hello brunonak prosztata gyulladasa volt nem mult el neki hiaba szedte gyogyszert ment a hasa neha hanyt meg nehezen pisilt . Es fogyott 6kg kb. Ebbe halhatott bele ? mert elet vidám volt vagy h mikor haza hoztam en elmentem itthonrol ?:/ de anyuek ott ültek mellete...
1 éve költöztem panelből kertesbe, azóta kijárósak a cicáim. A lány mostanában hasonlóan viselkedik, mint párzási időszakban egy ivaros nőstény. Folyamatosan nyávog, mindenhez dörgölőzik, fetreng, ki-be járkál, stb. Néha még éjszaka is felkelt a nyávogásával, olyankor...
Orvos egészségesnek nyilvánította a véreredmény alapján.
Még régebben sem csavargott ennyit, mint az utóbbi 2 évben. Nemhogy javulna ahogy öregszik, hanem még rosszabb a helyzet. Van, hogy napokig sem látom. Olvastam, hogy minél később történik az ivartalanítás, annál nehezebben szokik le a cica a csavargásról, hiszen már...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!