10éves kutyát ha altattuk most kockázatos újra altatni?

válasza:Jobb mint a nyílt seb.
Ha az orvos úgy látja hogy kell a procedúrához, akkor megéri a kockázatot.
Minden altatás kockázatos. Még embernél is.

válasza:De ez hogy tortenhetett meg? Miert nem viselt gallert?
De nyilvan mar mindegy, vissza kell vinni. Majd az orvos megmondja a tovabbiakat.

válasza:

válasza:Néha a gallér nem az igazi, van amelyikre rugdalózó kell. Ez nem az állatorvost írja le, hanem az állat ilyen, nem érti mi van.
Nekem volt macskám, amit szó szerint bele kellett varrni egy csecsemő ruhába, hogy végre ne rágja szét magát.

válasza:A gallér alap. Mondjuk az is az lenne, hogy nem hagyod műtét után pár napig magára a kutyát. Meg az is, hogy 10 évesen már rég ivartalan és nincs ilyen gondja.
A legjobb egy értelmes, felelős gazda lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Milyen problémák jöhetnek elő amire kell költeni állatorvosnál? Milyenek a kockázatok ezzel a fajtával egy átlag egészségű fajtához képest?
Természetesen az orvossal is szeretnék beszélni, de nem érem el.
mennyi idő a törzskönyv kiállítása?
Adott egy kiskutya, akinek a veséjén egy tumort talált az állatorvosunk. Azt ajánlotta műtsük meg akár már jövőhéten. Maga az altatás egyébként vénásan történne. Én kérdeztem, hogy mennyire kockázatos ez és erre azt mondta, hogy kocskázatos, viszont így nem lehet élni,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!