5 hónapos szuka drótszűrű foxterriernek a Fressnapf-ból milyen száraz tápot vegyek ami a legjobb ár-érték arányú? (kérdésem nem hirdetés! indoklás lentebb)
Természetesen nem akarok méregdrága extra prémium, de ócska túlárazott vagy olcsó és rossz minőségű tápot se.
Első körben kérlek a Fressnapf kinálatából ajánljatok a kérdésnek leginkább megfelelő tápot, másodsorban lehet akárhonnan.
Előbbi kérés azért fontos, mert mindjárt elfogy a kutya tápja és be kellene ugrani most a Fressnapf-ba ami nyitva van még.

válasza:Online szoktam toluk rendelni, de nem tudom a boltban mi van.
Mivel kolyok meg, ezert kolyoktapot,de abbol nincs tul nagy valasztek naluk meg a webshopban sem. Ugyhogy gondolom a boltban van kb 2-3 fajta aztan viszlat.
Olvasd el az osszetevoket es amelyikben van hus, azt valaszd. Ne ilyen 4% allati mellektermekeset.

válasza:

válasza:

válasza:#4: Mi a baj a Fressnapf-val ha te illetve előtte válaszoló is ajánlotta?
Ezt vettem meg neki végül:
Kapcsolódó kérdések:
Vagy boltba se kaphatí?
Holnap be szeretnénk vinni a kutyánkat a fressnapfba (ahogy fent is emlìtettem, dunaújvárosba). Természetesen pórázon, és közepes testű kutyáról van szó. Bemehetek vele? Sokszor jártam ott, de sose néztem, és hiába hallottam hogy szabad, gondoltam inkább kérdezek előtte.
Ilyen hámunk van, csak H típusban, de lassan kéne újat venni és nem találtam csak fekete, piros, zöld és rózsaszínben.
A településünkön csak Fressnapf elérhető, így ma mennék venni ott valamit a sűrűn vakarózó németjuhászunknak. Tuti bolha, láttam. Spot Ont vegyek (Combotec, Fipromax, Fiproted, Frontline, Preventol), vagy rágótablettát (AdTab, Frontpro)? Mindegy a márka? Illetve...
Elfelejtettem megkérdezni az orvost, annyit mondott 1-2 napig diétázzon de eddig nem jó minőségű tápot kapott kb. Fél éve váltottunk át a mostanira,olvasgatok ezt azt a neten de nem tudom mi lenne most a kímélő megfelelő táp neki? Kapott szurit meg itthonra...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!