Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan lépjek túl a kutyámon...

Hogyan lépjek túl a kutyámon akit elaltattak?

Figyelt kérdés
Ma kijött az állatorvos és elaltatta az 5 éves kutyámat mert kiderült hogy leukémiás. Mi választottuk az altatást mert úgy voltunk vele hogy jobb lesz így neki mert így nem szenved. Nyilván gyógyszerekkel lehetett volna még pár hónapig húzni de az orvos is megmondta hogy így lesz a legjobb neki hogy elaltatjuk. Azóta sírok nem bírom abba hagyni pedig tudom hogy így jobb neki csak nagyon fáj hogy többet nem látjuk egymást.
máj. 4. 15:21
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Hogyne fájna, fájni is fog sokáig. Nem kell túllépni, meg kell gyászolni. Nyugodtan legyél szomorú a fájdalmas veszteséged miatt.
máj. 4. 15:53
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Nekem mikor megfulladt a kutyám ,elhamvasztattuk,2honapig birtuk és kellett 1uj kutya ,mert egyszerűen hülyét kaptunk kutya nélkül
máj. 4. 17:34
 3/6 anonim ***** válasza:
16%
Szerezz egy ugyanolyan fajta kutyát
máj. 4. 18:16
 4/6 anonim ***** válasza:
91%

A legjobb dolgot tetted. Büszke lehetsz magadra.

Szenvedve nem élt volna minőségi életet, megkímélted a szenvedéstől. Mindenképp fájt volna, de így csak neked, neki nem

máj. 4. 18:17
 5/6 anonim ***** válasza:
85%
Még csak ma történt, adj időt magadnak, persze, hogy fáj. Sajnálom, de tényleg azt tetted, ami ebben az esetben a legjobb volt a kutyának. Ezt ne felejtsd el, nem mindegy, hogy boldogan fejezte be az életét, nem pedig hosszan szenvedve.
máj. 4. 20:05
 6/6 anonim ***** válasza:
37%
Na ezért nem tartok semmilyen háziállatot. Ezt én is átéltem. Asszonyt sem tartok. :D
máj. 5. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Elaltatták a kutyám. Milyen szert használhatott az orvos?

Vénába adta, először egy tejszínű injekciót, utána pedig egy átlátszó, kicsit kékes injekciót. Nem várt a 2 között semennyit. Fél perc alatt elment...

Elaltattam a kutyámat, de rettentő bűntudatom van. Ez normális?

Hosszas vacillálás után elaltattuk a 14 éves vizslánkat. Még egy 2-3 hónapja végső stádiumú szívférgességet állapítottak meg nála. Szedett vízhajtót, szívgyógyszert illetve értágítót, de egyre csak romlott az állapota. Így a végére már sokszor maga alá piszkított, nem...

Illatos útról elvitték az állatokat, vagy elaltatták őket?

Mit jelent az, hogy semmilyen állatnál nem jelez találatot?

Aki volt már hasonló helyzetben, adna pár nyugtató szót, esetleg jó tanácsot?

12 és fél éves, nagyon szép ír szetter szuka kutyám májrákos, hasnyármirigy áttétekkel. Hosszú folyamat végén vagyunk. Holnap viszem elaltattatni, mert a helyzet, amiben a kutya van, az már számára megalázó. Hogyan viseljem ezt el, és mi lesz azután????

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!