Tényleg indokolt felnőtt kutyát is évente oltatni kombinált oltással is, vagy csak anyagi érdekből mondják az állatorvosok?

válasza:

válasza:

válasza:#2
Két kutyám van, az plusz 20 ezer, és nyilván az egyéb költségeiken felül. Mert ugye néha van random bajuk is, amivel hopp 40 ezer elmegy állatorvosra, vagy csináltatok nekik útlevelet, veszek játékot, táp + főtt kaja havonta 40 ezer stb. Jól keresek, de szeretek ésszel költekezni, amire nem indokolt pénzt kiadni, arra nem fogok.
A válaszok alapján úgy látom, párévente indokolt, így be fogom most nekik adatni. Köszi a válaszokat.

válasza:Nem tudtad, hogy a kutyádra/kutyáidra költeni kell tervezetten és alkalmanként is? "Jól keresek, de 40 ezer az sok...."
Veréb vagy.

válasza:

válasza:#8
Tekintve, hogy két kutyával is végigcsináltam már ezeket az oltássorozatokat, pontosan tisztában vagyok ezekkel a betegségekkel, de a kérdés nem ez volt…
Kapcsolódó kérdések:
Megközelítőlegesen érdekelne, mert úgy hallottam, az új gazdikat, akik eddig nem oda jártak, szeretik lehúzni. Valakinek valami tapasztalat esetleg?
Felszívta egy fecskendővel mind a kettőt, és egyszerre adta be. Nem lehet gond az esetlegesen különböző segédanyagok vagy valami más miatt?
Menhelyről befogadtunk egy kutyust és amikor elvittük az állatorvoshoz megkérdezte akarunk e más oltást a veszettségin kívül? Mondtuk, hogy a kombinált védőoltást szeretnénk neki. Mondja: beadhatom, de az csak vitamininjekció ám. Előbb utóbb kiürül. Azért beadattuk,...
tudom hogy mindenhol más, csak a mi dokink árait szeretném viszonyítani
Kistestű kan kutya. Ha megterheli, akkor természetesen várok az egyikkel. :) Köszönöm
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!